ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 09 жовтня 2020 09:20

Якісне ґрунтування – надійний ремонт

Здійснюючи ремонт у помешканні, не можна упускати один важливий його етап: стіни перед фарбуванням, наклеюванням шпалер та штукатуренням обов’язково потрібно ґрунтувати, тобто обробляти спеціальним ґрунтувальним розчином. Цей матеріал – «сірий  кардинал» у ремонті. Користь від нього не зовсім помітна, проте це лише на перший погляд.

Фахівці добре знають: ґрунтування стін перед проведенням оздоблювальних робіт - обов’язкове. І нехтувати цим процесом не лише недоцільно, але й неприпустимо – і тоді не дивуйтеся, якщо на вас ненароком впаде «добре приклеєна» плитка, шматок штукатурки чи відлущиться фарба.

Тому є сенс пояснити, навіщо потрібне ґрунтування стін. Цей процес виконує дві основні функції: зміцнення самої поверхні стіни й поліпшення її зчеплення із зовнішнім оздоблювальним шаром. За цією ознакою ґрунтівки поділяють на дві групи: адгезійні (поліпшують зчеплення різних матеріалів) і зміцнювальні (роблять поверхню стіни міцнішою).

www.sniezka.ua

Тож чи необхідне ґрунтування стін перед штукатуренням? На відміну від шпаклівки, суміші, які використовують для чорнового вирівнювання поверхонь, мають менше зчеплення з основою. До того ж при висиханні штукатурки пориста стіна може швидко «увібрати» з неї вологу, а це призводить до нерівномірного висихання, відшаровування і розтріскування. Тому перед вирівнюванням стіни не пошкодуйте часу й сил на її ґрунтування.

Ґрунтування стін перед шпаклюванням також дуже необхідне. Перед нанесенням шпаклівки після вирівнювання стіни штукатуркою краще використовувати розчини глибокого проникнення.

Для ґрунтування поверхонь під різні види робіт та матеріалів (фарба, шпалери, штукатурка, шпаклівка, керамічна плитка тощо) й комплексного застосування ми рекомендуємо новий якісний продукт – готову ҐРУНТІВКУ ГЛИБОКОГО ПРОНИКНЕННЯ ACRYL-PUTZ GR 43 GRUNT PRO. Ця ґрунтівка не лише чудово просочує та зміцнює основу, покращує адгезію поверхні з оздоблювальними матеріалами, а й зменшує водопоглинання. Така висока технологічність виробу, на думку фахівців, досягнута завдяки полімерній формулі, яка забезпечує зміцнення основи зсередини та на поверхні.

ҐРУНТІВКА ГЛИБОКОГО ПРОНИКНЕННЯ ACRYL-PUTZ GR 43 GRUNT PRO

Безсумнівною перевагою ACRYL-PUTZ GR 43 GRUNT PRO є повна відсутність запаху і хороша швидкість висихання. Усього за 2 години після нанесення поверхня висохне і буде готовою до наступного етапу ремонтних робіт.

Відтак, щоб забезпечити якісну підготовку поверхні, необхідно правильно нанести ґрунтівку, дотримуючись певної технології та послідовності виконання робіт. Для цього насамперед треба приготувати відповідний інструмент та знаряддя: валик, пензель, телескопічну ручку (з подовжувачем), лоток для ґрунтівки і драбину (за необхідності).

Підготовчий етап: усуваємо шар старої фарби чи відклеюємо зі стін старі шпалери. Перед нанесенням ґрунтівку ретельно перемішуємо і наливаємо у лоток, після чого беремо невелику її кількість на валик або пензель, щоб розчин не стікав та не розбризкувався. На поверхню ретельно наносимо виріб, щоб не залишалися сухі ділянки, і стежимо за тим, щоб не було патьоків, і ґрунтівка не стікала зі стіни. Важкодоступні місця краще додатково нанести пензликом. Ґрунтівка глибоко проникає у поверхню, утворюючи на ній плівку, після висихання якої можна розпочинати завершальний етап ремонтних робіт. До речі, усього 10 літрів ґрунтівки ACRYL-PUTZ GR 43 GRUNT PRO вистачить для ґрунтування 100 м² поверхонь.

Важливий момент: працювати з ґрунтівкою потрібно при певній температурі повітря не нижче +5 ° С і не вище +30 °С за допустимої вологості повітря – 75%.

www.sniezka.ua

Отож, лише за умови правильного вибору ґрунтівки та ретельного ґрунтування поверхонь можна неодмінно досягти якісного кінцевого результату, цілковитого задоволення від проведених ремонтно-оздоблювальних робіт та надовго забути про ремонт у помешканні.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1241 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: