ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 20 листопада 2020 09:20

Як створити просторий інтер'єр

Гортаючи красиві глянсові журнали, і розглядаючи сторінки з привабливими інтер’єрами, ми захоплюємося і водночас заспокоюємо себе тим, що живемо у реаліях, які часто далекі від яскравих картинок. Проте за великого бажання до них завжди можна наблизитися і створити свій просторий та неповторний, затишний й органічний інтер’єр. Для цього можна скористатися нескладними та доступними правилами  або ж придумати свої власні.

Розпочніть з входу

Інтер'єр завжди починається з входу і неважливо, просторий це хол чи маленький компактний передпокій. Постарайтеся створити тут затишне та привітне місце, яке зустрічатиме вас та ваших гостей.

Подолайте безлад

Позбудьтеся зайвих речей. Якщо ви щось не використали впродовж трьох місяців, то покладіть це кудись подалі; якщо ви не використовували щось цілий рік – позбудьтеся назавжди. Візьміть за правило: за кожну нову річ позбавлятися від однієї старої. Відчуття втрати речей, з якими пов'язані якісь спогади, швидко зміниться на відчуття задоволення від отриманого вільного простору.

www.sniezka.ua

Менше означає більше

Погляньте на свої меблі з іншого боку. Може, є такі, без яких можна спокійно обійтися. Якщо так, то краще звільнити від них інтер'єр.

Поєднуйте речі

Дозвольте собі переміщати меблі, картини та інші предмети інтер’єру вільно між кімнатами. Не бійтеся змішувати різні стилі, щоб отримати нові оригінальні поєднання, але не переборщіть, аби не втратити спільний баланс і гармонію.

Подбайте про вікна

Не забудьте «одягнути» вікна красиво і практично так, щоб і у кімнату проникало більше світла, а віконний «одяг» доповнював інтер'єр.

www.sniezka.ua

Більше світла

Від неправильного або недостатнього освітлення дуже часто інтер'єри страждають. Спробуйте збільшити кількість джерел світла, поекспериментуйте з різними абажурами, установіть регулятор напруги і вкрутіть яскравіші лампочки.

Використовуйте мінімалізм у кольорах стін та стелі

Фарбування є найдешевшим і найпростішим способом ремонту помешкання та надання йому оновленого вигляду. Щоб створити оптимальний житловий простір, треба ретельно підібрати фарбу та продумати кольорову гаму.

Омріяний просторий інтер’єр можливий за допомогою глибокоматової зносостійкої латексної фарби Śnieżka Design Lux 3 , яка створює бездоганне матове покриття і приховає дрібні дефекти поверхні.

Глибокоматова зносостійка латексна фарба Śnieżka Design Lux 3

Śnieżka Design Lux 3 завдяки поєднанню високоякісних пігментів та наповнювачів є незамінною для фарбування приміщень зі значними експлуатаційними навантаженнями, а створене покриття особливо стійке до стирання та багаторазового миття, згідно із стандартом ДСТУ EN 13300 їй властивий 1-й клас стійкості. Окрім того, воно забезпечує здоровий мікроклімат у помешканні та дає змогу стінам «дихати». Водночас додамо, що екологічні параметри фарби відповідають вимогам міжнародного стандарту ISO 14024. Це підтверджує екологічний сертифікат №UA 08.002.337, тому виріб маркований знаком «Зелений журавлик».

Фарбу Śnieżka Design Lux 3 легко наносити на поверхню, вона має високу покривну здатність та не розбризкується при нанесенні. Щодо кольорової гами при створенні інтер’єру, то відомо, що колір не тільки впливає на психоемоційний стан людини, але й кардинально змінює приміщення. Тому білий колір фарби Śnieżka Design Lux 3, який вважають основним в інтер’єрі, не лише розширить простір, але й створить хороший фон для акцентів та поєднання із будь-яким відтінком.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1662 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: