ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 21 грудня 2018 11:20

Казкаленд Ніколас Сіті допомагає глядачам відчути атмосферу кіноказки

Усе людство повсякчас найбільше очікує свято Миколая і різдвяно-новорічних днів. Адже для дітей і дорослих це найфантастичніший, наймагічніший період, бо повсякчас асоціюються з дивом і казкою. І щоб поринути у захопливий й чарівний казковий світ цих свят, кінокомпанія ТОВ «Казка Продакшн» створила художній фільм-фентезі «Тільки Диво», прем'єра якого запланована вже у березні 2019 року.

Автори і уся творча команда кінокартини «Тільки Диво» ретельно готуються до першого показу стрічки, тож напередодні презентації фільму організовують різноманітні активності у зимовому Казкаленді, декорації якого візуально відтворюють неймовірне кіномістечко Ніколас Сіті, де відбуваються фантастичні події героїв фільму «Тільки Диво».

Казкаленд Ніколас Сіті допомагає глядачам відчути атмосферу кіноказки

На запрошення ТОВ «Казка Продакшн» до створення копій декоративних міні-будиночків казкового містечка Ніколас Сіті для допрем'єрних і промоподій долучився відомий виробник лакофарбових матеріалів – підприємство «Снєжка-Україна», яке стало партнером кінокомпанії і надало для оздоблення фасадів необхідні кольорові фарби. «Ми охоче відгукнулися на пропозицію ТОВ «Казка Продакшн» щодо партнерства. Тож «Снєжка-Україна» з приємністю підтримує українського кіновиробника.

Казкаленд Ніколас Сіті допомагає глядачам відчути атмосферу кіноказки

Адже фільм «Тільки Диво» популяризує найголовніші моральні цінності – любов і добро, й подарує дітям, а водночас і дорослим фантастичну казку напередодні улюблених свят, а завдяки міні-декораціям глядачі безпосередньо побувають у містечку, про яке йтиметься у кінострічці,» - говорить генеральний директор ТОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. Художникам-постановникам вдалося майстерно втілити привабливі міні-копії декорацій кіномістечка фантастичного фільму «Тільки Диво».

Казкаленд Ніколас Сіті допомагає глядачам відчути атмосферу кіноказки

Тож діти під час інтерактивних заходів мають нагоду побувати у Казкаленді й заздалегідь познайомитися із казковими кіноперсонажами, поспілкуватися з ними, взяти автограф, приміряти фантастичні костюми, зробити пам'ятні селфі на тлі дивовижного містечка, щоб згодом при перегляді фільму зануритися у чарівний світ феєричних подій кінострічки «Тільки Диво», що сповнена цікавих магічних пригод, захоплює зворушливими епізодами, наповнює серця добром і любов'ю й дарує відчуття святкової атмосфери.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1307 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: