ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 24 травня 2019 10:20

Дерев’яна огорожа в саду

Дощ, вітер, сонце й сніг – чого тільки не доводиться витримувати садовій огорожі і мати при цьому пристойний вигляд. Досягти цього – непросто, але немає нічого неможливого, особливо, якщо озброїтися якісними засобами для опорядження!

Отож, місія – встановити новий паркан у саду. Садові огорожі виглядають доволі красиво та водночас захищають плоди праці дбайливих садівників – квіти, плодові та декоративні деревця, надаючи садам та квітникам завершеного та ефектного вигляду. І перед кожним парканом стоїть спецзавдання – він має слугувати довго, виглядати гарно і якомога довше не піддаватися впливу атмосферних факторів.

ТМ VIDARON, «Снєжка-Україна»

Кінцевий вигляд дерев’яного паркану залежатиме від естетичних вподобань власника. Проте у будь-якому разі для його виготовлення знадобляться дерев’яні чи металеві стовпці, які встановлюємо і вкопуємо на відстані 2–2,5 м один від одного на глибину не менше 30 см. На кожен стовпчик вгорі і внизу прикручуємо саморізами бруси. Між стовпчиками зверху і знизу прокладаємо поперечки і пригвинчуємо їх з двох сторін за допомогою саморізів або цвяхів. Відтак до підготованої основи прибиваємо штахети, які можна придбати вже готовими або зробити самотужки із обрізної дошки.

Унаслідок механічної обробки в штахетах або інших елементах огорожі можуть утворитися невеличкі виїмки. Щоб їх усунути, використаємо високоякісну акрилову ШПАКЛІВКУ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON, яка містить скипидар для дуже хорошої адгезії шпаклювальної маси з деревиною й спеціально підготовлене кварцове борошно, що надає шпаклівці необхідної міцності та полегшує подальшу обробку. Завдяки цим речовинам нанесений шар шпаклівки не тріскає під час висихання і його легко шліфувати і полірувати.

Важливий момент – колір шпаклівки потрібно підбирати під вид деревини, з якої виготовлений паркан, щоб зашпакльовані місця були непомітними. Зробити це легко, адже ТМ VIDARON пропонує дванадцять готових до використання кольорів цього засобу. Тож з якої б деревини ви б не вирішили зробити паркан – вільхи, сосни або дуба – знайти відповідну шпаклівку, щоб замаскувати недоліки, можна без проблем.

ТМ VIDARON, «Снєжка-Україна»

Декілька хитрощів нанесення шпаклівки неодмінно стануть у пригоді: перед тим, як нанести засіб, ретельно його перемішуємо, а нерівності і виїмки у деревині очищаємо від бруду та пилу. Якщо ж пошкодження глибокі, то доведеться нанести кілька шарів шпаклівки, кожен раз перед нанесенням чергового шару очікуючи, поки висохне попередній. Відтак, коли висохне останній шар, шліфуємо зашпакльовані місця, очищуємо поверхню майбутньої огорожі від пилу та наносимо шар безбарвного ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНОГО ІМПРЕГНАТУ ТМ VIDARON, який виконає роль ґрунтовки і ефективно захистить деревину паркана від біокорозії.

Через 24 години після нанесення захисно-декоративного імпрегнату шліфуємо елементи нашого паркану шліфувальним папером, очищуємо від пилу та приступаємо до нанесення ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНОГО ЛАКОБЕЙЦУ ТМ VIDARON, який підкреслить текстуру деревини та утворить міцне й еластичне покриття з гарантією 6 років. Лакобейц можна використати як прозорий, так і один із 14 кольорів.

Технологія нанесення засобу доволі проста: перед нанесенням лакобейц ретельно перемішуємо до досягнення однорідної консистенції, відтак пензликом рівномірно розподіляємо засіб по поверхні огорожі та даємо висохнути. Через 12 годин виконуємо міжшарове шліфування абразивним папером зернистістю 320 і наносимо ще один шар лакобейцу. Знову чекаємо орієнтовно 12 годин до його повного висихання, шліфуємо і наносимо третій, останній, шар лакобейцу. Стільки шарів засобу необхідно для того, щоб досягти найкращого декоративного ефекту та максимальних експлуатаційних характеристик покриття паркану, відтак наша огорожа милуватиме око і господарю, і його гостям протягом тривалого часу і жодна негода не завдасть шкоди, опорядженому таким чином паркану.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1939 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: