ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 06 грудня 2019 11:20

Нотки літа в інтер'єрі

Зізнавайтесь: шукали літо посеред зими? І не кажіть, що ні. Адже думками кожен хоча б раз у холодну пору року переносився в літо, ягідно-квіткове, сонячно-ранкове… Ну ось, ви знову це зробили. Якщо ви не готові з ним розлучатись, то можна знайти чимало способів «притримати» його: закоркувати в банці, носити його на шиї чи, зрештою, поселити його вдома. Останній варіант – найкращий, бо так літо не треба витягати з комірчини, так його не забудеш в шкатулці для прикрас; прийшов додому, а воно чекає.

Щоб літо тривало в домашній атмосфері, досить лише додати кілька штрихів до інтер’єру, а які саме – читайте у статті.

Яскраві акценти в несподіваних місцях

Пофарбуйте стіни в сонячний колір, наприклад жовтий чи помаранчевий. Справді, годі придумати краще місце для контрасту між тією порою року, що розгулялася за вікном, і тією, яку ви створили у своїй оселі.

Стійкий колір забезпечить латексна фарба Śnieżka Nature. Палітра фарб цієї колекції пропонує основні кольори літа, тож ви із легкістю знайдете той, який потрібен саме вам. Виріб характеризується відмінною покривною здатністю, високою ощадливістю, а також забезпечує «дихання» стін.

Śnieżka Nature

Особливістю фарби Śnieżka Nature є стійкість до багаторазового волого прибирання та легке усунення забруднень завдяки вмісту Teflon™ surface protector, що робить її ідеальним варіантом, якщо потрібно пофарбувати поверхню в місцях, які піддаються підвищеному експлуатаційному навантаженню.

Колір морської хвилі

Вносячи нотку літа в інтер’єр помешкання у вигляді кольору морської блакиті або бірюзи, ви ще й «вбиваєте одразу двох зайців», адже наслідуєте модні тенденції: як вважає Інститут кольору Pantone, у 2020 році домінуватимуть різні відтінки зеленого, наприклад бірюзовий і оливковий, а також колір океану та «гірський блакитний».

У цьому кольорі можна витримати кілька предметів декору, які виділятимуться в інтер’єрі: рамки для фотографій, вази, органайзер чи навіть розетку.

Яскраві склянки

Ну як тут не згадати прохолодні літні напої, яких у спекотні дні було випито силу-силенну! Не ховайте їх від зору, якщо хочете притримати ці спогади.

Śnieżka Nature

Фруктово-квітковий посуд

Тарілки та чашки з квітковим чи фруктовим принтом – ще одна річ на кухні, якою варто користуватись літолюбам.

Плетені аксесуари

Плетені меблі та елементи декору міцно асоціюються чи то з літньою терасою або садибою, чи то з домівкою бабусі в селі, яка завжди щедро пригощала врожаєм із саду.

Золото бабиного літа

Зберегти літній настрій допоможуть також золотисті аксесуари, наприклад ваза чи підсвічники.

Декоративні подушки

Популярний спосіб увиразнити інтер’єр і водночас надати йому літнього забарвлення – використання яскравих подушок із квітковим чи ягідним принтом на м’яких меблях пастельних відтінків.

Śnieżka Nature

Природні композиції у скляних прозорих вазах

Композиції можуть бути, наприклад, на морську тематику, тоді в посудини треба помістити черепашки, корали та декоративні камінці, або квіткову – у такому разі робляться букетики з «живих» квітів, кладуться засушені квіти або бутони зрізаних квітів у воду.

Іти літу з вашої домівки чи залишитись і тішити в зимову негоду – вирішувати тільки вам.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 2304 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: