ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 10 квітня 2020 09:20

Початок весни – пора для оновлення металевих воріт

Весна – вже вповні, тож поки кожен перебуває на картині, має можливість зайнятися ремонтно-будівельними роботами довкола будинків, котеджів, на подвір’ї. Та коли йдеться про зовнішні огороджувальні конструкції, це особливо актуально, адже саме вони через постійні впливи опадів, ультрафіолету, перепади температур з плином часу стають тьмяними, непривабливими, пошкодженими й потребують періодичного оновлення та ремонту.

Ворота – один із найважливіших елементів огорожі та облаштування прибудинкового простору, без яких неможливо уявити сучасне обійстя. Адже вони не тільки захищають мешканців, їхню власність, а й формують перше враження про будинок, його господарів та надають усій території довершеного та цілісного вигляду. Тому воротам приділяють особливу увагу і до вибору матеріалу й варіанту конструкції ставляться дуже прискіпливо й уважно.

Олійно-фталева емаль Śnieżka Supermal®

Нині власники приватних територій, незважаючи на різноманіття матеріалів на сучасному ринку, найчастіше віддають перевагу металевим воротам за їхню міцність, надійність, практичність, високі експлуатаційні характеристики та естетичний вигляд. Усі металеві ворота першочергово покривають спеціальним шаром полімерів, який є обов’язковим для нанесення на метал, оскільки захищає його від шкідливих зовнішніх впливів. Та для надання металу естетичного вигляду та додаткового захисту його ще фарбують спеціальними фарбами.

Незалежно від бренду виробника, вартості й марки фарби для металу повинні володіти певними якісними характеристиками, на які треба зважати при виборі матеріалу для оновлення металевих воріт. І в першу чергу, – це адгезія з металом; стійкість до ультрафіолету, води; зносостійкість та довговічність; простота нанесення; декоративна складова.

Олійні фарби для нанесення на металеві поверхні використовували віддавна, та тоді вони не мали достойної альтернативи. Сьогодні ж виробники пропонують сучасні модифіковані варіанти таких фарб, серед яких Олійно-фталева емаль Śnieżka Supermal®, яка для фарбування металевих воріт буде вдалим вибором. Емаль декорує і захищає заґрунтований метал (зокрема сталь, чавун) і у приміщенні, і надворі, надаючи пофарбованій поверхні доглянутого та красивого вигляду.

Олійно-фталева емаль Śnieżka Supermal®

Якщо ворота вже були пофарбовані, а старе покриття подекуди полущилося, тоді за допомогою дротяної щітки, спеціальної насадки на дриль чи шліфувальної шкірки поверхню воріт ретельно очищають, аби основа для фарбування була ідеально чистою та без бруду, пилу, іржі та старих покриттів. Лише за такої умови можна отримати красиве, міцне та стійке до різних зовнішніх впливів покриття.

Завдяки високій покривній здатності та правильному нанесенню витрати Олійно-фталевої емалі Śnieżka Supermal® будуть мінімальними, а результат – відмінним.

Лежаче положення металевих воріт при фарбуванні гарантує уникнення патьоків, тому нанесений шар фарби виходить рівненький та гладенький. Перед фарбуванням емаль ретельно перемішують та за допомогою плаского пензля з м’якою щетиною чи поролонового валика розпочинають фарбування за температури навколишнього середовища вище ніж +10°C та відносної вологості повітря менше ніж 80%. Наступний шар заради кращої адгезії з попереднім краще наносити не раніше ніж через 24 години.

Серед тридцяти двох пропонованих споживачу кольорів Олійно-фталевої емалі Śnieżka Supermal® кожен може обрати уподобаний, що вдало гармоніюватиме не лише з цілою огороджувальною конструкцією, але й будинком та іншими спорудами на ділянці.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1313 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: