ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 08 грудня 2020 12:20

Компанію «Снєжка-Україна» відзначено як «Сумлінного платника податків-2019»

Сумлінний й відповідальний бізнес сприяє економічному розвитку держави й формує її економічний потенціал. Тому аби заохотити суб’єктів підприємництва дотримуватися культури сплати податків, упродовж 20 років в Україні відбувається нагородження тих підприємств, які продемонстрували високі показники податкової дисципліни, й відповідно їх включено до рейтингу «Сумлінних платників податків». Знаний виробник фарб і шпаклівок в Україні, один із лідерів на ринку лакофарбових матеріалів – «Снєжка-Україна» знову підтвердила свій переможний статус як «Сумлінний платник податків – 2019».

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» відбувається у два тури: перший – обласний, другий – всеукраїнський. Компанія «Снєжка-Україна» здобула перемогу у Всеукраїнському етапі Рейтингу, продемонструвавши високі показники ефективної діяльності, дисциплінованість у дотриманні податкового законодавства України.

Також підприємство є відповідальним роботодавцем, який забезпечує працею понад 210 фахівців найрізноманітніших спеціальностей, створює для кожного з них комфортні умови праці, виплачує гідну заробітну плату, дбає про безпеку й здоров’я персоналу, включивши до соціального пакету різні програми страхування працівників. Водночас компанія піклується про професійний розвиток персоналу й реалізацію його потенціалу. Крім цього, підприємство активно підтримує суспільні ініціативи й потреби місцевих громад, допомагаючи об’єктам соціальної сфери, незахищеним верствам населення і реалізуючи власні соціальні проєкти, серед яких – «Кольоровий світ дитинства».

Саме усі ці перераховані аспекти враховували учасники Вищої Рейтингової Комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2019», оцінюючи номінантів й голосуючи за переможців. Статус високого звання «Сумлінний платник податтків-2019» здобули 40 підприємств України у різних категоріях і номінаціях. Компанію «Снєжка-Україна» відзначено як велике підприємство в номінації «Промисловість».

«Хоч компанія «Снєжка-Україна» не вперше здобуває перемогу у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків», проте для колективу нашої компанії чергове отримання такого високого звання – це професійне досягнення і успішне зростання мотиваційних чинників для подальшого вдосконалення системи фінансового управління на підприємстві. Адже щодня ефективно працюючи, дотримуючись у фінансово-господарській діяльність законодавства України, вчасно сплачуючи податки і збори, беручи участь у різних соціальних ініціативах, дбаючи за добробут власного персоналу, компанія своїм прикладом стимулює інші підприємницькі структури вести свій бізнес й виробничі процеси на засадах відкритості й чесності.

Тож працюючи у форматі прозорості й дотримуючись вимог податкової культури, «Снєжка-Україна» демонструє успішний розвиток й ефективну діяльність на українському ринку,» - підкреслює генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь.

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1162 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: