ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 11 березня 2021 16:20

Як вибрати аерозольні фарби ТМ ZEBRA

Збираєтеся фарбувати, але не знаєте який з безлічі ЛФМ вибрати? Адже так хочеться зробити все ідеально, щоб тонким шаром, без патьоків, і слідів від пензля! Так, завдання не з простих! Але ТМ ZEBRA вже подбала про рішення подібних проблем, і представляє вашій увазі лакофарбову продукцію в аерозольних балонах.

 

Асортимент аерозолів ТМ ZEBRA представлений наступними найменуваннями:

Емаль глянсова. Призначена для робіт як всередині, так і зовні приміщень. Налічує 10 кольорів стандарту RAL. Висихає повністю за 30 хвилин. А поки можна зробити перерву на каву).

Емаль жаростійка. Тепер немає нічого простішого, ніж привести в порядок мангал, камін, радіатор або іншу поверхню, що піддається дії високих температур. Емаль витримує нагрівання до 600С, стійка до корозії і вицвітання.

Емаль + ґрунт 2в1. Підходить практично для всіх поверхонь. Кольори яскраві, напівматові. Емаль + ґрунт 2в1 створює дуже гарну на вигляд поверхню, яка імітує пластик, ідеально підходить для металевих поверхонь. Наноситься легко, має прекрасну адгезію і стійка до атмосферних явищ.

Ґрунт швидкосохнучий. Економічний у витраті і дійсно швидко висихає: 20 хвилин і можна продовжувати роботу. Ідеально підходить для підготовки поверхонь до подальшої обробки.

Лак професійний. Призначений для фінішної і декоративної обробки поверхонь. Надає блиск і добре захищає від атмосферних впливів. Висихає за 5-10 хвилин.

Переваги емалей в аерозолях видно не озброєним оком:

  • Простота у використанні: щоб почати обробку поверхні, досить просто струснути балон.
  • Ніяких додаткових інструментів: валики, кисті, розчинник просто не потрібні, продукт повністю готовий до використання.
  • Впорається навіть дитина: ніяких особливих навичок, просто трохи потренуйтеся на поверхні, яку не шкода зіпсувати.
  • Швидке висихання: все аерозольні продукти висихають від 10 до 30 хвилин. За цей час поверхня не встигне покритися пилом або забруднитися.

До того ж, за допомогою балонів можна створювати прекрасні дизайнерські рішення: кольорові переходи, градієнти, що безперечно, ще одна перевага в скарбничку аерозолів.

Аерозольні фарби від ТМ ZEBRA

Уже поспішайте за балоном до магазину? Правильно! І разом з цим зверніть увагу на кілька особливостей роботи з цим видом ЛФМ:

  • Всі поверхні, що поряд з ділянкою, яка фарбується необхідно захистити, щоб в пориві натхнення не забруднити їх.
  • Фарбування потрібно проводити, захистивши орани дихання і очі, адже потрапляння дрібних частинок в організм не обіцяє нічого хорошого.

Фарба в аерозольних балонах має багато позитивних переваг, завдяки яким саме цей вид ЛФМ можна назвати найбільш зручним і універсальним в застосуванні.

А які шедеври можна творити за допомогою балонів з фарбою від ТОВ ПП «ЗІП»! Трохи фантазії, вільного часу і результат перевершить всі очікування.

Залишилося тільки правильно підібрати колір, визначитися з дизайном і вперед!

Прочитано 1551 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: