ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 19 березня 2021 09:20

Стійкі до миття фарби для інтер’єру

Випадково поставлена пляма на стіні – завжди зіпсований настрій та інтер’єр у помешканні. Відтак, щоб не стати жертвою таких неприємностей, для  фарбування краще обирати інтер’єрні фарби, які можна мити. Губка, мильна вода, трішки зусиль – і плями наче не було.

Сьогодні на ринку чимало інтер’єрних фарб, стійких до миття. Фарбам, які класифікують як стійкі до миття, відповідно до кількості циклів стирання, присвоюють класи стійкості – від 1-го до 5-го. Це означає, що пофарбовані поверхні такими матеріалами можна мити.

Так, 1-й клас має найвищу стійкість до миття і стирання, тому такі фарби будуть найкращим вибором для приміщень, які часто забруднюють. Стійкі для миття фарби рекомендують родинам з малими дітьми, які полюбляють малювати на вертикальних поверхнях. Такі фарби незамінні у тих приміщеннях, де підвищена вологість повітря й висока ймовірність забруднень, зокрема коридорі, кухні та ванній кімнаті. Стійкі до миття пофарбовані покриття у користуванні можуть проявити себе не гірше ніж керамічна плитка, шпалери чи декоративні панелі.

Якщо Ви плануєте найближчим часом ремонт, то рекомендуємо зносостійку латексну фарбу Śnieżka Mattlatex Brilliant, яка має 1-й клас стійкості до миття.

Латексна фарба Śnieżka Mattlatex Brilliant

Завдяки своїм технологічним властивостям та спеціальній формулі ANTIREFLEX фарба створює глибокоматове покриття, яке приховує незначні нерівності на поверхні. Фарба виготовлена на основі високоякісної екологічно чистої сировини, тому й створене нею покриття цілком безпечне для здоров’я. І це підтверджує екологічний сертифікат, тому на упаковці виробу можна побачити зображення значка «Зелений журавлик», який інформує споживачів про його екологічні характеристики.

Фарбу Śnieżka Mattlatex Brilliant, загалом як і будь-яку іншу, потрібно наносити на добре підготовлену основу, про яку слід подбати заздалегідь. Тобто безпосередньо перед нанесенням фарби, якщо потрібно, то поверхні необхідно пошпаклювати, пошліфувати, й поґрунтувати. Для цих робіт бажано використовувати матеріали того самого виробника, що і фарба.

www.sniezka.ua

Отож, фарбу Śnieżka Mattlatex Brilliant потрібно наносити на міцну, чисту, поґрунтовану та суху поверхню. Для фарбування слід підготувати необхідну кількість фарби. Для цього слід порахувати площу поверхні. Варто зазначити, що ця фарба має високу покривну здатність, а витрати матеріалу на одиницю поверхні становлять 14 м²/л при одношаровому нанесенні.

Також зауважимо, що Śnieżka Mattlatex Brilliant виготовлена у базовому білому кольорі, а це означає, що її можна тоувати на кольорувальному обладнанні у відтінки згідно з каталогом NCS Cascade або вручну, використовуючи універсальний пігментний концентрат КОЛОРЕКС (зазвичай це до 5% від обсягу фарби). Неприпустимо під час кольорування змішувати Śnieżka Mattlatex Brilliant з іншими фарбами, які різняться складом та якістю. Під час вибору кольору також варто врахувати, що свіжонанесена фарба на поверхні матиме насиченіший відтінок, тому краще нанести трішки фарби на малопомітну частину стіни й дати їй висохнути, і лише тоді розпочинати фарбування.

www.sniezka.ua

Звернемо Вашу увагу і на правильну техніку нанесення. Спочатку слід пензлем фарбувати важкодоступні місця та кути. На стіни фарбу потрібно наносити валиком з довгим ворсом. Для цього його потрібно занурити у спеціальний лоток з налитою фарбою і дати йому добре її увібрати. Опісля валик розкочують по рифленій стінці лотка для кращого просочування. Фарбу наносять на поверхню плавними рухами вгору-вниз. Після висихання першого шару, приблизно через 2–4 години, наносять другий шар фарби, який і завершує весь процес фарбування. Також потрібно пам’ятати, що через 28 діб фарбоване покриття набуде стійких до миття й стирання властивостей.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1770 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: