ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 02 квітня 2021 10:20

Нове вбрання для дерев’яного дитячого будинка

Хто у дитинстві не хотів би мати дерев’яний будиночок у дворі, щоб там влаштувати собі маленьку схованку, тримати дорогі дитячому серденьку речі та запрошувати друзів для чудових ігор?

Ця маленька копія дорослого житла дає так багато простору для дитячої уяви та розвитку. Ще б пак! Адже дитина почувається повноцінним господарем хай маленького, але власного житла, яке можна ще й облаштувати як заманеться.

Та часом смаки дорослих та дитини не збігаються, або будиночок вже надто довго перебував на дворі і сонце, дощ, сніг та вітер встигли зробити свою справу, тому лакофарбове покриття будинка потребує негайного оновлення.

Для цього краще не економити, а взяти якісну фарбу, адже дешева може бути шкідливою та токсичною, та й не триматиметься довго. Отож, щоб не перевіряти правдивість приказки «Скупий платить двічі», радимо скористатися фарбою ŚNIEŻKA SUPERMAL ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ. Вона стійка до дезінфікуючих засобів, до механічних та атмосферних факторів, тому не доведеться переживати, що покриття будиночка незабаром потріскає чи зазнає інших дефектів.

ŚNIEŻKA SUPERMAL ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ

Перед початком оновлення дерев’яного дитячого будиночку потрібно насамперед визначитися з кольором. Чи це буде однорідне забарвлення, чи будиночок тішитиме око різноманіттям кольорів – пошук оптимального рішення може перетворитися на захоплюючу гру для всієї родини. Проте не ігноруйте думку своєї дитини і виберіть кольорову гаму разом, тим більше, що ŚNIEŻKA SUPERMAL ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ має 32 стійкі та яскраві кольори, які мають глянцеві і матові ступені блиску.

Перш ніж переходити безпосередньо до процесу фарбування, варто зазначити, що емаль ŚNIEŻKA SUPERMAL ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ можна використовувати як усередині, так і назовні приміщень. Вона є повністю безпечною, що дуже важливо з огляду на те, що у будиночку гратимуться діти. Зокрема, дозволено використовувати в житлових помешканнях, закладах охорони здоров’я, призначених для постійного перебування пацієнтів, шкільних класах, а також у приміщеннях для зберігання продуктів харчування (без безпосереднього контакту з ними).

Перед безпосереднім нанесенням емалі слід підготувати дерев’яну поверхню будиночка. Від цього залежить, наскільки рівно ляже фарба, а відтак і кінцевий вигляд будиночка. Якщо старе покриття у гарному стані, то достатньо відшліфувати дерев’яну поверхню будиночка дрібнозернистим шліфувальним папером вздовж волокон деревини і очистити її від пилу. У випадку, коли старе покриття знищене, погано прилягає до онови – видаляємо його, очищуємо поверхню від іржі, бруду й інших забруднень, та шліфуємо, щоб видалити дрібні вм’ятини, залишки фарби та подряпини. Засмолені й жирні місця промиваємо очищеним бензином. За потреби нерівності поверхні шпаклюємо ШПАКЛІВКОЮ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON, а відкриті основи заґрунтовуємо ҐРУНТІВКОЮ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ŚNIEŻKA UREKOR D. Чекаємо, поки вони висохнуть і знову шліфуємо та очищуємо від пилу поверхню.

Основа – готова. Тепер ретельно перемішуємо ОЛІЙНО-ФТАЛЕВУ ЕМАЛЬ ŚNIEŻKA SUPERMAL. Беремо плаский пензлик із м’якою щетиною і наносимо фарбу обраного кольору, рівномірно її розподіляючи. Фарба має чудову покривну здатність та досить економна у використанні – при одношаровому нанесенні залежно від основи можна пофарбувати до 16 м2/л.

Якщо ви вирішили фарбувати будиночок у декілька кольорів, то для чіткого розмежування ділянок різних кольорів варто наклеїти на деревину у місці переходу одного кольору в інший малярну стрічку, яку після фарбування відриваємо. Це дасть змогу отримати чисті і чіткі межі кольорів, оскільки при нанесенні фарба одного кольору не буде потрапляти на чисту ділянку чи пофарбовану в інший колір.

І ще один маленький лайфхак – фарбування краще здійснювати за температури повітря від +10°C, і відносної вологості менше 80%, оскільки за низької температури та високої вологості час висихання засобу продовжується.

www.sniezka.ua

Для гарного вигляду будиночка краще нанести 2 шари емалі, тому після того як нанесли перший шар очікуємо приблизно 24 години, щоб він висох, а тоді приступаємо до нанесення другого шару таким же чином, як і першого, і даємо йому висохнути.

Відповіддю на ваші старання буде щира радість дитини і ще більше задоволення від ігор в оновленому дерев’яному будиночку. А ŚNIEŻKA SUPERMAL ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ вам у цьому допоможе.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1560 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: