ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 09 квітня 2021 09:20

Ґрунтовна підготовка поверхні

Кожна людина, яка хоча б один раз робила ремонт у помешканні, неодмінно запитувала себе: як ґрунтувати стіни і чи взагалі потрібно це робити. Загалом є низка причин, які свідчать про те, що ґрунтування – необхідний етап ремонту, від якого не варто відмовлятися.

Ґрунтування допомагає добре підготувати поверхню до оздоблювальних робіт, зокрема, цей процес зміцнює й просочує основи; підвищує адгезії поверхонь з фінішними виробами, а також знижує водопоглинання.

Відсутність етапу ґрунтування – одна зі серйозних помилок при подальшому оздобленні (шпаклюванні, фарбуванні, наклеюванні шпалер чи укладанні керамічної плитки тощо).

Нехтування використанням ґрунтівки призводить до відшаровування та розтріскування фарби, утворення плям, зміни кольору зовнішнього шару, відклеювання шпалер чи відпадання плитки.

Обираючи ґрунтівку, необхідно насамперед враховувати фізичні параметри та особливості поверхонь: гігроскопічність (здатність вбирати вологу), пористість і рихлість. Якість адгезії оздоблювальних матеріалів на стінах залежить від цих параметрів.

Для підготовки поверхонь ми вибрали ґрунтівку глибокого проникнення, основне призначення якої – просочування та зміцнення пористих, слабких та сильно-поглинаючих, цементних, вапняних, гіпсокартонних, легкобетонних, бетонних та інших основ. Рекомендуємо виріб ACRYL-PUTZ® GR43 GRUNT PRO – рідина молочного кольору, без різкого запаху та готова до використання перед фарбуванням, наклеюванням шпалер, шпаклюванням, штукатуренням, облаштуванням підлог та при відновленні фасадів. В основі цього продукту – полімерна формула, яка підвищує його технологічність та забезпечує зміцнення основи зсередини та зовні.

ACRYL-PUTZ® GR43 GRUNT PRO

Перед початком ґрунтування визначаємось, яким інструментом будемо працювати – валиком, пензлем, щіткою чи розпиленням. Найбільш зручними при виконанні робіт невеликого обсягу є щітка, пензель або валик. Наносимо ґрунтівку лише на сухі та чисті поверхні при температурі від +5°C до +25°C. Готуємо необхідну кількість матеріалу, враховуючи досить економний розхід – 8–10 м²/л залежно від поглинальної здатності основи.

www.sniezka.ua

Ґрунтівку ACRYL-PUTZ® GR43 GRUNT PRO перед використанням добре перемішуємо, але у жодному разі не розбавляємо. Наливаємо у лоток (для ґрунтування валиком) або у будь-яку іншу зручну ємність (для нанесення пензлем чи щіткою). Послідовними вертикальними і горизонтальними рухами, намагаючись уникати патьоків та пропусків, ґрунтуємо. Розпочинаємо, як зазвичай, від кута, рухаючись у протилежний напрямок.

Завершивши процес ґрунтування, отримуємо прозоре паропроникне покриття. Після висихання, приблизно через дві години, перевіряємо стан поверхонь, щоб визначити необхідність нанесення наступного шару.

Переконавшись у тому, що в результаті ґрунтування за допомогою ACRYL-PUTZ® GR43 GRUNT PRO ми отримали міцне та стійке покриття основи, можна впевнено продовжувати подальші оздоблювальні роботи.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1633 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: