ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 13 квітня 2021 14:20

Структурна фарба - найкращий помічник у створенні цікавого покриття

Що таке структурна фарба? Ремонтний матеріал, який поєднує в собі 2 важливих якості - захисну і декоративну. Вона розрахована для застосування на вулицях і в приміщеннях, в офісах і будинках, в умовах комфортного клімату і агресивного впливу зовнішнього середовища.

Структурну фарбу TRIORA справедливо назвати якісним універсальним матеріалом для будь-яких ремонтних робіт. Цікаво? Тоді розповімо про неї більше.

Краска структурная фасадная акриловая TRIORA

3 важливих переваги структурної фарби:

  1. Структурна фарба полегшує підготовчі роботи. З нею не обов'язково штукатурити і шліфувати, маскувати дрібні нерівності. Досить покрити поверхню кварц-грунтом під нанесення матеріалу. Всі інші дефекти приховає сама фарба під товстим шаром і об'ємним малюнком.
  2. Структурна фарба має високий рівень стійкості до атмосферних явищ. Вона не втрачає виду при постійному впливі сонця, морозу і навіть специфічного морського клімату. З не меншим успіхом фарба протистоїть і агресивним умовам експлуатації всередині приміщень. Кухні, коридори, шкільні кабінети або офіси - в місцях, де щодня проходять сотні людей або ведеться постійна активна робота, фарба зберігає первинний вигляд.
  3. Структурна фарба ефективно захищає стіни від вологи і зовнішніх впливів. Те, що вона сама по собі довговічна в службі, дає фарбі додаткову перевагу. Вона надійно захищає стіни від вологи, створює зміцнює шар для всієї споруди.

Структурна фарба - найкращий помічник у створенні цікавого покриття

Як використовувати структурні фарби?

  • Поверхня, на яку планується наносити структурну фарбу, обов'язково повинна бути покрита кварц-ґрунтом. Для чого це потрібно? Справа в тому, що структурка - досить щільний і важкий матеріал. Утримати на стіні його може тільки шорстке покриття. Його і створюють за допомогою кварц-ґрунту.

Ґрунтують кварц-ґрунтом, як і звичайним матеріалом - по очищеній стіні без залишку старих матеріалів. Після очікують висихання і приступають до нанесення самої структурної фарби.

Кварц-грунт адгезионный под штукатурку TRIORA

  • Структурну фарбу наносять шпателем, а потім обробляють поверхню спеціальними інструментами для формування об'ємного візерунка. Це може бути валик з візерунком, шпатель або навіть прості підручні засоби - поролонові губки, пакети та інше. Ідей по роботі із структурною фарбою дуже багато.
  • Як і зі звичайною фарбою, покриття на стіні формують приблизно близько 1 м² площею, та наносять наступні сектора до висихання першого. Орієнтуйтеся на 15 хвилин - саме стільки часу фарба залишається вологою і підлягає формуванню візерунка.
  • Структурну фарбу можна кольорувати або ж фарбувати зверху після висихання.
  • Висихає матеріал від 4 до 12 годин, в залежності від товщини шару і умов навколишнього середовища.

Використовувати структурну фарбу можна на будь-якій поверхні. Об'ємні візерунки однаково ефектно виглядають на стінах і стелях. А більше ідей застосування структурної фарби TRIORA можна подивитися на ютуб-каналі TRIORA.

Прочитано 2101 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: