ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 15 квітня 2021 12:20

Місто майбутнього (частина І)

Ідея міста майбутнього виникла, мабуть, з самою появою міст. Проте,  життя стрімко змінюється. Разом з ним змінюються і наші погляди, розвиваються технології. І зараз концепція міста майбутнього перетворюється у  ідею поєднання технології та природи.

Місто майбутнього – яким воно має бути? Екологічним, безпечним та комфортним. Це найголовніші риси привабливого місця мешкання. Та для реалізації цього всеодно потрібні якісні та надійні будівельні матеріали. І бетон є одним з таких матеріалів.

Місто майбутнього

Бетонні вироби є екологічними – бетон не виділяє у оточуюче середовище шкідливих речовин. Абсолютно гіпоалергенні – бетонні вироби можна сміливо використовувати всередені приміщень. А завдяки новітнім технологіям, що застосовує компанія «Золотой мандарин», вироби з бетону  стають чи не найголовнішим інструментом для створення міста майбутнього.

Місто майбутнього

Місто майбутнього

Забеспечення безпеки руху автотранспорту та убезпеченні пішоходів сприяють бетонні боларди (обмежувачі руху) та використання бруківки різного кольору для створення стійкої чіткої розмітки на дорогах. За своїми властивостями бетонні боларди здатні витримати в’їзд вантажівки. При цьому їх зовняшний вигляд навіть прикрашає вулиці.

Місто майбутнього

(Далі буде)

Прочитано 2950 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: