ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 16 квітня 2021 09:20

Як використати модні кольори сезону весна-літо 2021 в інтер'єрі

У новому сезоні дизайнери інтер’єрів і фахівці Інституту кольору Pantone називають кілька факторів, які визначать модні кольори весни та літа 2021 року. Серед них – утома від пандемії та локдауну, бажання бути ближчим до природи, курс на екологічність, а також відхід у диджиталізацію.

З огляду на це в тренді будуть яскраві та насичені життєрадісні кольори, відтінки з природної палітри, зокрема пастельні, а також теплі тони, які дарують відчуття затишку й захищеності. Зокрема, кольорами весни та літа стануть небесно-блакитний, тьмяно-рожевий, м’ятно-зелений, бірюзовий, темно-зелений, світло-жовтий, теракотовий, червоно-коричневий, гірчичний, пісочно-бежевий. Усі вони матимуть виграшний вигляд в інтер’єрі помешкання, якщо їх правильно застосувати, а як це зробити – читайте далі в статті.

Небесно-блакитний. Цей колір добре поєднується з теплим бежевим відтінком, холодним рожевим та кольорами зелені. Підходить як для застосування в головній ролі, так і для обробки окремих елементів інтер’єру. Вийде на пік популярності відразу завдяки обом факторам – екологічній спрямованості облаштування помешкання та диджиталізації.

www.sniezka.ua

М’ятно-зелений, популярний у 2020-му, не втрачає популярності й цього року. Експерти рекомендують використовувати його як альтернативу білого кольору в оформленні стін, поверхонь із деревини та навіть стелі. Для створення теплого інтер’єру відтінок варто доповнити пісочним, кавовим, рожево-сірим, світло-жовтим, охристим або теракотовим. Привнести в інтер’єр, навпаки, прохолоду допоможе поєднання «м’яти» з димчастим, небесно-блакитним, темно-зеленим, сіро-синім.

Ще один «улюбленець» дизайнерів – темно-зелений. Його популярність зумовлена як прагненням людей на самоізоляції бути ближчими до природи, так і екотрендами в дизайні. Більше підходить для акцентних вкраплень і поєднується з пастельними «земляними» відтінками.

Тривала вимушена самоізоляція з її сірістю та монохромна зима призведуть до візуального «голоду» – буде попит на життєрадісні відтінки, як-от рожевий і жовтий, які сміливо можна використовувати як в акцентах (у текстилі – подушки, килим, штори, скатертина), так і в ролі основних.

www.sniezka.ua

Пісочно-бежевий традиційно залишається фоновим відтінком, який дарує відчуття заспокоєння та орієнтований на медитативність і споглядальність.

Щоб стіни протягом довгого часу зберігали стійкість кольору, радимо використовувати Śnieżka Mattlatex Brilliant – зносостійку глибокоматову латексну фарба для стін і стель. Фарбу можна кольорувати згідно з каталогом NCS Cascade у 518 кольорів, а також вручну за допомогою універсального пігментного концентрату «Колорекс» (до 5% від об’єму фарби). Широка палітра відтінків виправдає будь-чиї очікування та допоможе створити свій унікальний дизайн помешкання.

Śnieżka Mattlatex Brilliant

Фарба є безпечною для здоров`я, що підтверджує сертифікат екологічності, тобто вона виготовлена на базі високоякісної екологічно чистої сировини. Купуючи сертифікований продукт, можна бути впевненим у здоровому мікрокліматі вдома. Водночас стіни, пофарбовані Śnieżka Mattlatex Brilliant вирізняються також паропроникністю.

Як декоративно-захисний виріб, фарба володіє 1-м класом стійкості та приховує незначні нерівності. Тож матове покриття та стійкі кольори навіть після частого миття забезпечено надовго. З огляду на це рекомендується для приміщень, які зазнають великого експлуатаційного навантаження.

На противагу такі теплі кольори, як теракотовий і коричнево-червоний, найкраще застосовувати для меблів і аксесуарів. Ось кілька варіантів, де їх можна використати: облицювання кухонного фартуха, стільниці, шкіряні дивани, квіткові кашпо, журнальні столики та м’які подушки.

Цікавим акцентом в інтер’єрі, зокрема на кухні, виступатиме й гірчичний відтінок, а саме в меблевій оббивці, килимках, вазонах або подушках.

Такі інтер’єрні тренди весни-літа 2021 року, а вже використовувати їх чи ні – вирішуйте самі, адже насамперед головне, щоб подобалося вам.

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1900 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: