ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 14 травня 2021 11:20

Напівматова фарба TRIORA: блискучий матеріал для роботи в інтер'єрі

Пофарбувати ванну кімнату без ризику, стильно оновити вітальню або створити незвичайне покриття стелі - всі ці завдання допоможе вирішити напівматова інтер'єрна фарба TRIORA. У нинішньому матеріалі ми розглянемо її основні переваги та особливості.

У чому унікальність напівматової фарби TRIORA?

Напівматова фарба TRIORA

Напівматова фарба TRIORA відноситься до класу інтер'єрних водоемульсійних фарб з високим рівнем блиску. Тобто готове покриття фарбою помітно блищить і відбиває світло.

Ключові характеристики і переваги фарби:

  • Напівматова фарба TRIORA в порівнянні з іншими інтер'єрними фарбами створює найбільш гладку поверхню на стінах.
  • За рахунок гладкості, фарба володіє найвищим рівнем стійкості до зовнішніх подразників, практично не вбирає бруд і пил.
  • Фарба стійка до прямого попадання води на поверхню – дуже добре миється. Її можна сміливо використовувати у ванних і кухнях, вона легко очищується і зберігає гарний вигляд.
  • Це тонкошарова фарба, яка відмінно підкреслює всі рельєфні візерунки на поверхні. Ідеально підходить для фарбування шпалер.
  • Напівматова фарба має відмінну адгезію до алкідних покриттів. Нею можна без проблем фарбувати об'єкти, раніше покриті ПФ-емалями. Досить тільки перед покриттям обробити об'єкт дрібною 240-й наждачкою. Так новий шар фарби буде міцно триматися багато років.
  • Напівматова фарба не розрахована для застосування на вулиці. Найкраще вона експлуатується в закритих приміщеннях.

Напівматова фарба TRIORA

Особливості роботи з напівматової фарбою

Як ми вже згадували вище, напівматова фарба має властивість підкреслювати дрібні рельєфи на поверхні. У випадку зі шпалерами - це плюс. А ось при нанесенні на стіни необхідно проводити ретельну підготовку і шпаклювати поверхню до ідеально рівного стану.

Але це, мабуть, єдина складність в роботі з напівматової фарбою. При нанесенні вона не розтікається, а рівномірно лягає на поверхню, добре перекриває старі покриття, швидко сохне. Це практичний матеріал чи не для будь-яких інтер'єрних робіт.

Прочитано 6974 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: