ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 21 травня 2021 09:20

Як зробити дім яскравішим – натхнення і практичні поради

Зберігати баланс – це важливе правило, дотримання якого допомагає не впадати з одних крайнощів в інші. Актуальне воно й для оформлення інтер’єру, адже домашні апартаменти легко перетворити на веселковий хаос або цілком протилежне – нудний до неможливого простір.

Використання яскравих кольорів у помешканні може виявитися не такою простою й безтурботною справою, як це здається на перший погляд. Під час підбору кольорової палітри неможливо орієнтуватися тільки на власний смак, адже потрібно брати до уваги багато нюансів: освітлення, площу, стиль тощо. Необхідно мати відчуття міри й хороший естетичний смак із розумінням того, що таке контрасти, градієнт, які кольори та відтінки гармонійно доповнюють один одного, а які, навпаки, разом краще не застосовувати.

Як додати барв своїй оселі й не переборщити – розповімо далі в статті.

Не знаєте з чого почати? Почніть із малого. Необов’язково відразу ж пускатися яскравого берега. Зробити дім яскравішим не означає кардинально змінювати його в усьому. Уважно придивіться: можливо, в інтер’єрі вже наявні яскраві елементи, але вони губляться на загальному фоні або потребують ретельного чищення.

Особливу роль у яскравості помешкання відіграє текстиль. Якщо у вас удома бежеві або сірі стіни й такі штори, килим, подушки абощо, то кольорову палітру перших або других негайно треба змінити – ви ж бо хочете жити в кольорі, а не сірості, правда? Замініть ці непримітні текстильні аксесуари на такі, які повсякчас привертатимуть погляд, тішачи яскравими й життєрадісними барвами.

Не готові розлучатися з улюбленим килимом або подушками, наволочки до яких вишила рідна людина – тоді перефарбуйте стіни. До того ж не потрібно перефарбовувати всі – можна зробити акцентну стіну, яка суттєво перетворить інтер’єр, ставши його родзинкою.

www.sniezka.ua

Широкий вибір яскравих і стійних кольорів надасть інтер’єрна фарба «Śnieżka Barwy Natury». Це готова до використання кольорова матова латексна фарба, яка створює довговічне декоративне покриття навіть після багаторазового миття, завдяки чому її можна застосовувати й у тих кімнатах, що зазнають постійного експлуатаційного навантаження, як-от: передпокій, коридор, вітальня та інші. Водночас пофарбовані стіни невдовзі можна навіть мити з додаванням мийних засобів – це ніяк не пошкодить покриття, тож зберігати декоративне покриття в чистоті дуже просто.

«Śnieżka Barwy Natury»

Зміна обшивки меблів – теж чудовий варіант зробити домашню обстановку яскравішою. Зараз це може здаватися вам надто великим кроком, але повірте: на барвистому диванчику сидіти в компанії друзів або відпочивати після важкого робочого дня буде у стократ приємніше. Хіба можливо почуватися пригніченим на жовтому дивані. А якщо вам із часом набридне колір, його можна буде замінити просто знявши чохол.

М’які меблі видаються вам надто великими яскравими плямами в інтер’єрі? Що ж, завжди можна почати з декоративних елементів – ваз, ламп, рамок для фотографій. Це дрібні вкраплення до загальної картини, але на нейтральному фоні й вони можуть яскраво вирізнятися й тішити око.

www.sniezka.ua

Для багатьох, хто звик іти уторованим шляхом, внесення барв в оселю може здаватися ще тим викликом і, відповідно, ризиком. Звісно, ви можете зупинитися й на «безпечних» варіантах оформлення інтер’єру – спокійних пастельних, але нудних кольорах. Але якщо ви справді прагнете «оживити» простір, у якому живете, то маєте наважитеся на це рішення – зробити дім яскравішим, бо, як знаємо, хто не ризикує, той не п’є шампанського. Тож не бійтеся експериментувати з кольором, але робіть це акуратно.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1207 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: