ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 10 червня 2021 15:20

Рекламна кампанія продуктів ТМ Śnieżka i ACRYL-PUTZ®

На телевізійних каналах та у мережі інтернет триває усеукраїнська рекламна кампанія, яка охоплює комунікаційну підтримку інтер’єрних фарб  ТМ Śnieżka і шпаклівок ACRYL-PUTZ®.

Займаючись опорядженням інтер’єрів, кожен власник помешкання хоче, аби ремонтні роботи були виконані вдало, з використанням якісних матеріалів. Компанія «Снєжка-Україна», яка працює на українському ринку лакофарбових матеріалів вже понад 21 рік, пропонує споживачам широкий вибір продукції для  оздоблення й декорування різних видів поверхонь як всередині приміщень, так і назовні. Серед популярних виробів – водоемульсійні фарби та шпаклювальні маси.

Відтак підприємство у розпал будівельного сезону запустило усеукраїнські рекламні кампанії для інтер’єрних фарб Śnieżka Mattlatex Brilliant, Śnieżka EKO Plus і Śnieżka EKO під слоганом «Впевненість у вдалому ремонті!», а для шпаклювальних сумішей ACRYL-PUTZ® ST10 START i ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ рекламна комунікація проходить під гаслом «І кожна стіна – це гладка стіна!»

www.sniezka.ua

Відомий бренд пропонує споживачам водоемульсійні фарби, які легко наносити і вони створюють стійкі до миття покриття. Вироби можна тонувати у бажані й трендові кольори, тому  фарби  ТМ Śnieżka – це впевненість у вдалому ремонті!

Крім фарб, підприємство «Снєжка-Україна» виготовляє під субмаркою ACRYL-PUTZ® якісні шпаклювальні маси для професійного вирівнювання стін і стель.  Шпаклівками ACRYL-PUTZ® ST10 START i ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ легко, швидко й комфортно працювати, їх рекомендують використовувати для ремонтних робіт професійні майстри. Тож завдяки  технічним характеристикам і властивостям  шпаклювальних мас  Ви будете задоволені результатом, адже  «ACRYL-PUTZ®! І кожна стіна – це гладка стіна!»

Рекламна кампанія марок охоплює покази відеороликів  на українських всенаціональних телевізійних  каналах. Водночас відеорекламу інтер’єрєрних фарб ТМ Śnieżka і шпаклівок ACRYL-PUTZ®   транслюють на каналі YOUTUBE, а також онлайн-рекламні банери, інформаційні матеріали про продукти розміщені у пошуковій системі Google, соціальних мережах.   

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

Тел.: +38 (03259) 60-161                             
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua

Прочитано 1318 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: