ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 червня 2021 09:20

6 блискучих ідей, які змусять ваше помешкання сяяти

Стильний, вишуканий, елегантний – так зазвичай говорять про інтер’єр, у якому наявні блискучі вкраплення. Таке оздоблення справді має дуже красивий вигляд і не може не привертати погляду. У статті розповідаємо про сім прийомів, які цікаво видозмінять домашній інтер’єр та змусять його сяяти.

1. Металеві елементи – незмінний тренд. В одному просторі цілком можна поєднувати метали різних кольорів і структур. Один із найпростіших способів ввести в домашній простір елементи з різних металів – підібрати освітлювальні прилади. Наприклад, золотиста люстра та сріблястий світильник гармонійно відбиватимуть світло одне від одного.

Крім того, різний колір металів може виконувати різну функцію: золотисті й мідяні елементи пом’якшують холодний інтер’єр, надають помешканню затишку, а от хромовані, сріблясті, сталеві тощо – навпаки, поглиблюють. Зокрема, теплі металеві відтінки допоможуть додавати інтер’єру богемності й вінтажності, а холодні – стилю й сучасності. Також темні метали візуально «охолоджують» простір, а світліші – додають яскравості й тепла.

Модними відтінками металів сьогодні є злегка приглушені, як-от світла латунь, рожеве або зістарене золото. Хочете додати інтер’єру витонченість і глибини – металеві акценти допоможуть у цьому.

2. Глянцеві, перламутрові, дзеркальні та хромовані поверхні – це теж надзвичайно вдалий прийом в оздобленні помешкання, який дає можливість не тільки декорувати простір, а й наповнити світлом і розширити його. Покриття з відбиваючим ефектом можуть мати стелі, підлога, стіни, корпусні меблі тощо.

3. Скло і кришталь – «синоніми» вишуканості, аристократичності та розкоші. Скляні елементи в інтер’єрі надають йому легкості та простору, а кришталь допомагає створити витончену й вишукану обстановку. У тому, що помешкання сяятиме, мерехтітиме й чаруватиме відблисками, немає жодного сумніву. Це можуть бути як аксесуари, наприклад люстра, ваза, посуд, так і більша частина оформлення: столик, двері тощо.

www.sniezka.ua

4. Матова фарба. Так, вам не почулося. Правильно підібране тло – надзвичайно важливе в інтер’єрі, і, коли йдеться про додавання блискучих елементів, це відіграє особливу роль.

Усі предмети, які нас оточують в інтер’єрі, можуть мати певний рівень блиску. Щоб зумисне вкраплення металевих, скляних, кришталевих та інших блискучих елементів, мало гармонійний вигляд, фон має бути відповідним.

Досягти матового покриття допоможе Śnieżka Mattlatex Brilliant – зносостійка глибокоматова латексна фарба для стін і стель. Це стійка до частого миття фарба, з якою легко приховати незначні нерівності (цьому сприяє спеціальна формула ANTIREFLEX).

www.sniezka.ua

Śnieżka Mattlatex Brilliant забезпечує стійкі кольори та є екологічно безпечною. Загалом, будь-який фон, на якому наявні блискучі елементи, не повинен рясніти й перебирати на себе увагу, за винятком того випадку, коли, наприклад, власне стіна і є тою блискучою поверхнею, яка відіграє роль акценту в дизайні.

5. Дзеркала – магія створення світла та простору. Не варто забувати й про магічні властивості дзеркал. За їхньою допомогою можна наповнити помешкання світлом, візуально розширити простір і надати йому ефекту «повітряності», не кажучи вже про декоративну функцію. Зокрема, дзеркала можуть мати золотисті, сріблясті або мідяні рами, що, по суті, є прийомом «2 в 1» – скло + метал.

6. Блиск у текстилі. Без таких тканин, як атлас, шовк і оксамит, цей список був би неповним. Ці матеріали не тільки переливаються на світлі, а й створюють враження аристократизму. Йдеться насамперед про оббивку м’яких меблів, штори, покривала та наволочки для подушок.

www.sniezka.ua

Вносячи в помешкання аксесуари, які сяють і мерехтять не треба втілювати всі перелічені ідеї в комплексі – так ви тільки перевантажите інтер’єр. Для створення стильного й елегантного простору цілком досить кількох речей на ваш розсуд.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1189 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: