ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 25 червня 2021 12:20

Блоки незнімної опалубки – найкраще рішення при будівництві фундаментів

Будівництво будь-якої будівлі розпочинається зі створення фундаменту. В залежності від типу будівлі та ґрунтів, фундамент може значно відрізнятися за конструкцією. Проте найрозповсюдженіші типи фундаментів створюються з бетону з використанням опалубки. Зазвичай в якості опалубки використовують дерев’яні чи фанерні щити. Проте їх велика вартість та недовговічність зумовлюють шукати альтернативні методи будівництва фундаментів.

Останнім часом все більше набуває популярності спеціальні бетонні блоки незнімної опалубки компанії «Золотой мандарин». Перевірені часом, вони набули довіри серед будівельників, забудовників та замовників.

А серед причин їх популярності можна виділити наступні:

  1. Значна економія коштів, порівнянно з використанням знімної опалубки.
  2. Простота монтажу. Завдяки системі паз-гребінь, блоки встановлюються просто та швидко.
  3. Зручність створення армування. У блоках є спеціальні пази для арматури, які виконують роль напрямних-фіксаторів. Вертикальна арматура дуже зручно прив’язується до зафіксованих горизонтальних рядів.
  4. Зручність заливання бетонної суміші.
  5. Запас міцності. Навіть, якщо при заливанні бетону утворюються пустоти, або було використано бетон з нижчою маркою, фундамент добре виконуватиме свою функцію. Адже блоки виготовляються зі спеціально розробленого високоміцного бетону, призначеного для використання у ґрунті, в тому числі – вологому.
  6. Рівна, акуратна поверхня фундаменту, що не потребує додаткових оброблень, перед нанесенням гідроізоляції.

Отже, використовуючи бетонні блоки незнімної опалубки торгівельної марки «Золотой мандарин», ви не лише заощадите власні кошти на матеріалі та роботі, але й  забеспечите високу якість та надійність найголовнішої частини будівлі – фундаменту.

Золотой мандарин

Прочитано 12250 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: