ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 12 липня 2021 12:20

Цікаві рішення в дизайні інтер’єру

За допомогою цікавих дизайнерських рішень можна ефектно й оригінально змінити інтер’єр. Для цього не потрібно великих затрат ресурсів, досить реалізації одного-двох прийомів – і помешкання заграє новими барвами. Якась нова неординарна деталь у просторі здатна не тільки урізноманітнити інтер’єр, але й повністю змінити його сприйняття та стати акцентом у всій кімнаті.

Оригінальних ідей для оформлення інтер’єру безліч – залишається тільки брати та користуватися. Наведемо 5 цікавих дизайнерських рішень, які легко втілити самому.

Рельєфні поверхні

Рельєфні деталі роблять будь-який простір цікавішим, а сьогодні це ще й модний тренд в інтер’єрі дизайну. Йдеться як про рельєф стін, так і про рельєфні столярні вироби, наприклад двері шафи-купе. Надати рельєфності стінам доволі просто шляхом фарбування «голої» стіни з бетону або натурально пофарбованої цегли; окрім того, у пригоді може стати декоративна штукатурка.

Декорування стін трафаретами

Трафаретний розпис стін – популярна техніка фарбування, адже серед її переваг – простота у виконанні та доступність. Завдяки трафаретним заготовкам можна нанести візерунки, геометричні фігури, каліграфічні написи та різноманітні малюнки.

Створити красивий декоративний шар допоможе готова кольорова латексна фарба для інтер’єрів Śnieżka Barwy Natury. Вона не розбризкує під час фарбування та її легко наносити на поверхню. Особливістю фарби є те, що вона містить поверхнево-активні речовини, які полегшують очищення та усунення плям і забруднень. Тому малярне покриття вирізняється стійкістю до тертя та багаторазового миття з мийними засобами, а також володіє високою міцністю та стійкістю кольору.

Śnieżka Barwy Natury

Безпечна фарба Śnieżka Barwy Natury надає поверхні матового блиску та доступна в 48 кольорах. Серед такої широкої палітри барв кожен знайде щось своє!

Природа вдома

Ще одна популярна тенденція останніх років і просто вічна класика – використання натуральних матеріалів і природного декору. Це, наприклад, поверхні та вироби з дерева, каменю, шкіри, мармуру, глини, заліза тощо. До того ж чим менше їх піддано обробці, тим краще, а їх поєднання тільки вітається.

Зовсім необов’язково витрачатися на нове оздоблення, навіть невеликі акценти у вигляді гілки в дерев’яній вазі або дзеркала, обрамленого черепашками дадуть змогу цікаво урізноманітнити домашній простір.

www.sniezka.ua

Магія дзеркал

До речі, дзеркала та дзеркальні поверхні – одна з речей, які здатні суттєво змінити сприйняття інтер’єру. Правильно розташовані, вони не тільки допомагають візуально збільшити простір, а стають помітною деталлю у кімнаті. Тим паче дзеркало, виготовлене в нестандартній формі абощо, уже саме собою є артоб’єктом.

Гра світла

Забудьте про люстру, яка самотньо висить у центрі кімнати, є світлові рішення куди цікавіші! І сьогодні їх так багацько, що можна присвятити цілий розділ у книзі. Світильники у вигляді скульптур, настільні бра з різьбленим абажуром, яскраві тайські ліхтарики з гірляндами, світлодіоди тощо.

www.sniezka.ua

Зокрема, створити затишну атмосферу вдома допомагає точкове освітлення. А взагалі, не варто обмежуватися одним джерелом штучного світла. Експериментуйте, щоб зробити інтер’єр цікавим і виразним.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 831 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: