ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 16 липня 2021 09:20

Нове життя старого вішака

З вішака починається не тільки театр, а й кожна домівка, адже саме на ньому зберігають одяг, який ми носимо щодня.

Вішак належить до предметів інтер’єру, якими користуються повсякчас, тому хоч якби дбайливо до нього не ставилися господарі, та його покриття з часом зношується і вішак втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Відновити втрачену красу цього необхідного предмета інтер’єру цілком можливо. Це не займе багато часу і зусиль, коли на поміч прийдуть продукти ТМ VIDARON.

Перш за все знадобиться видалити старе покриття із дерев’яної поверхні вішака. Покриття, яке вже відстало і погано тримається, видаляємо за допомогою шпателя чи ножа. Щоб видалити ще міцне лакове покриття, скористаємося шліфувальним папером зернистістю від 60 до 100. Коли старе покриття успішно видалено, шліфуємо поверхню вішака уздовж волокон деревини шліфувальним папером зернистістю 120. Особливо ретельно підходимо до шліфування важкодоступних місць та елементів різьблення, якщо такі є, адже погане шліфування негативно позначиться на загальному естетичному вигляді оновленого виробу. Завершивши шліфування, очищуємо дерев’яну поверхню вішака від пилу та уважно оглядаємо її, щоб виявити можливі дефекти, як-от тріщини, нерівності чи виїмки, які могли виникнути з плином часу через втрату властивостей захисно-декоративним покриттям.

Якщо дерев’яна поверхня вішака все-таки постраждала і на ній є тріщини, не біда – високоякісна ШПАКЛІВКА ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON легко усуне цю проблему так, що навіть найдосвідченіше око експерта не помітить, що поверхня була ушкоджена. Під час висихання нанесена на деревину шпаклівка імітує натуральну деревину, її легко наносити.

ШПАКЛІВКА ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON доступна у 12 матових готових до використання кольорах, тому підібрати її колір максимально близько до кольору деревини вішака чи під колір захисно-декоративного засобу не складе труднощів.

Перед нанесенням шпаклівку ретельно перемішуємо, а тріщини у деревині очищаємо від бруду та пилу. За допомогою шпателя наносимо шпаклівку в тріщини. Після висихання шліфуємо зашпакльовані місця шліфувальним папером зернистістю 120 і приступаємо до нанесення ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНОГО ЛАКОБЕЙЦУ ТМ VIDARON.

Цей засіб утворить на дерев’яній поверхні вішака міцне й еластичне покриття, стійке до подряпин, та підкреслить текстуру деревини. Окрім того, він ефективно захистить деревину від впливу води, адже якщо повісити на недостатньо захищений вішак мокрі речі, це може призвести до його деформації і розтріскування.

ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНИЙ ЛАКОБЕЙЦ ТМ VIDARON доступний як у безбарвному варіанті, так і в 14-ти готових до застосування відтінках від золотої сосни до вибіленого дуба, так що перетворити старий вішак на модну деталь інтер’єру буде просто.

ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНИЙ ЛАКОБЕЙЦ ТМ VIDARON

Перед нанесенням ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНИЙ ЛАКОБЕЙЦ ТМ VIDARON ретельно перемішуємо до досягнення однорідної консистенції. Наносимо його пензликом вздовж волокон деревини, рівномірно розподіляючи по поверхні. Залишаємо нанесений шар лакобейцу сохнути щонайменше на 12 год.

Щоб нове покриття вішака слугувало довго, а він радував власників зовнішнім виглядом упродовж тривалого часу, знадобиться нанести 3 шари ЗАХИСНО-ДЕКОРАТИВНОГО ЛАКОБЕЙЦУ ТМ VIDARON. Тому коли перший нанесений шар лакобейцу висохне, шліфуємо поверхню вішака шліфувальним папером зернистістю 320, щоб видалити деревний ворс, який піднявся внаслідок зволоження, і усуваємо пил. Відтак приступаємо до нанесення другого шару лакобейцу, даємо йому висохнути теж 12 год., і наносимо третій, останній шар засобу, попередньо виконавши міжшарове шліфування та знепилення.

Оновлений вішак стане окрасою оселі, і ніхто навіть не здогадається, що він далеко не новий. Тож подаруйте нове життя своєму вішаку і ви, а засоби ТМ VIDARON вам у цьому допоможуть!

www.sniezka.ua

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 668 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: