ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 01 жовтня 2021 09:20

Фарбуємо дитячі меблі

Дитяча кімната – найбажаніше місце у помешканні, до облаштування якого батьки докладають багато зусиль, фантазії та любові.

Вони ретельно обдумують інтер’єр, відповідально обирають меблі та аксесуари, які у дитячій займають найважливіше місце. Меблі для дитини мають бути не лише функціональними, але й красивими та яскравими. Саме такими вони можуть стати завдяки фарбуванню та правильно обраним матеріалам.

Фарбування дитячих меблів – відповідальний момент для батьків, оскільки неправильно обрана фарба може завдати шкоди дитячому організму. Щоб уникнути негативних наслідків та досягти необхідного результату, важливо грамотно підійти до вибору фарби, яка повинна бути безпечною для дітей, легко наноситись й відповідати певним вимогам. Тому, підбираючи виріб для фарбування дитячих меблів у домашніх умовах, слід уважно вивчити його склад.

Цю водорозчинну емаль Śnieżka Supermal Акрилова емаль завдяки високим технологічним особливостям можна використовувати для фарбування деревини, деревопохідних матеріалів, штукатурок, а також стальних та чавунних елементів, що застосовують всередині та ззовні приміщень, таких як: двері, вікна, меблі. Про екологічність виробу Śnieżka Supermal Акрилова емаль свідчить відповідний знак «Зелений журавлик», який засвідчує, що продукція пройшла сертифікацію та відповідає вимогам Міжнародного стандарту ISO 14024.

www.sniezka.ua

Фарбування нових, досі нефарбованих дитячих меблів розпочинаємо з очищення поверхонь від пилу, забруднень, після чого ґрунтуємо, що забезпечить ще більшу адгезію фарби і основи. Фарбу наносимо губчастим валиком або пензлем з м’яким ворсом, при чому беремо різних розмірів для зручного та кращого фарбування. Незважаючи на високу покривну здатність фарби і адгезію до основи, для отримання рівномірного та гладкого покриття наносимо її у 2 шари, при чому другий після повного висихання першого, приблизно через чотири години.

При оновленні та реставрації дитячих меблів старі фарбові покриття, які погано прилягають до основи, усуваємо, a ті, що тримаються міцно – відшліфовуємо: протираємо наждачним папером i очищаємо від пилу. Для фарбування даної площини готуємо необхідну кількість фарби та обираємо з рекомендованих виробником кольорів, ретельно перемішуємо і наносимо легко, без зусиль на виріб у напрямку згори донизу. Стежимо за температурою, яка має становити вище ніж 10°С. Варто також пам’ятати, що більше шарів ми наносимо, то насиченішими будуть кольори меблів. До речі, Śnieżka Supermal Акрилова емаль стійка до впливу атмосферних чинників та водорозчинна.

www.sniezka.ua

Пофарбована поверхня після остаточного висихання стає гладкою, шовковистою і приємною на дотик, що оберігає дитину від скалок та продовжує термін експлуатації меблів.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua

Прочитано 7169 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: