ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 16 лютого 2024 11:00

В Iрпенi ремонтують дев'ятиповерхiвку

Служба вiдновлення працює над вiдбудовою багатоквартирного житлового будинку в Iрпенi по вул. Северинiвськiй, 128, пошкодженого внаслiдок повномасштабного вторгнення росiї в Україну. Житловий будинок отримав дефекти та пошкодження будiвельних конструкцiй.

Продовжується встановлення вiконних та балконних конструкцiй. Також будiвельники працюють над утеплення фасаду. Ведуться роботи з прокладання транзитних мереж водо- та теплопостачання в пiдвалi. Розпочато прокладання внутрiшньо-будинкової мережi опалення у другому пiд'їздi. Продовжується ремонт козиркiв у пiд'їздi, залита нова стяжка. Триває оздоблення мiсць загального користування.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, дев'ятиповерхiвку в Iрпенi збудували 40 рокiв тому, i пiсля ремонту 213 мешканцiв отримають капiтально вiдремонтований житловий будинок.
Передбачено вiдновлення та пiдсилення залiзобетонних панелей зовнiшньої несучої стiни, замiна та пiдсилення пошкодженої частини даху, покрiвлi та технiчного поверху, пiдсилення та замiна пошкоджених вiконних та дверних прорiзiв, демонтаж оздоблення та виконання нового, роботи iз замiни електроосвiтлення сходiв та тамбурiв, влаштування фасаду, опорядження мiсць загального користування та встановлення систем блискавкозахисту.
Мiсто Iрпiнь майже мiсяць перебувало пiд окупацiєю, росiяни зруйнували близько 50% будiвель.
В Iрпенi Служба вiдновлення та розвитку iнфраструктури працює на 4 житлових об'єктах. Їх фiнансування здiйснюється коштом Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї.

Прочитано 157 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: