ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 13 червня 2024 12:00

У Сумськiй областi обговорили питання вiдновлення

10 червня вiдбулося засiдання мiжфракцiйного депутатського об'єднання "Добробат - добровольчий будiвельний батальйон", на якому обговорили нагальнi питання щодо вiдновлення Сумської областi та подальшої реалiзацiї плану дiй. Участь у заходi взяли народний депутат Володимир Крейденко (голова об'єднання), начальник Сумської ОВА Володимир Артюх, заступник начальника з вiдновлення та реалiзацiї iнфраструктурних проектiв Владислав Костенко, представники Сумської ОДА.

Добровольчий будiвельний батальйон "Добробат" працює у семи областях України, усуваючи наслiдки руйнувань, завданих росiйськими загарбниками, та вiдбудовуючи домiвки українцiв. Кiлькiсть залучених волонтерiв уже перевищує 40 тис. осiб.
Мета зустрiчi - проведення певного монiторингу з одного боку потреб Сумщини, а з iншого - можливостей рiзних державних органiв, щоб оцiнити, яким чином найкраще поєднати зусилля державного сектора i волонтерського руху.
Мова йшла i про реалiзацiю в областi державного експериментального проєкту щодо вiдновлення населених пунктiв, якi постраждали внаслiдок збройної агресiї росiйської федерацiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на сьогоднi Служба вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Сумськiй областi в Тростянцi виконує роботи з вiдбудови:
- корпусiв Тростянецької мiської лiкарнi (будiвля полiклiнiки, стацiонарний корпус та корпус дитячого вiддiлення),
- двох багатоповерхових житлових будинкiв,
- автошляху Н-12 Суми - Полтава, який пролягає центральною частиною мiста.
Всi пiдготовчi роботи в будiвлi залiзничного вокзалу вже завершили.

Прочитано 161 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: