ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 16 червня 2024 13:00

У Днiпрi оновили 9 дитячих майданчикiв

Новi гойдалки, тренажери та гiрка - у Днiпрi по вул. Леонiда Стромцова, 7, завершують ремонт дитячого та спортивного майданчикiв.

"Ранiше тут була просто земля, не було жодного покриття. Усi елементи були жахливi та небезпечнi. Зараз тут рiвна поверхня, м'яке покриття, гойдалки, якi ми дуже чекали. Усi щасливi та задоволенi. Також радiємо, що зробили огорожу, адже поруч є погреби. Тепер стало значно безпечнiше", - розповiла мiсцева мешканка iнна Скорба.
Перевiрити хiд робiт приїхав директор департаменту з питань мiсцевого самоврядування, внутрiшньої та iнформацiйної полiтики Днiпровської мiськради Артем Нiдєлько.
"Уже вдруге я на цьому майданчику. Вперше був тут на початку лютого i зараз приємно шокований побаченим. Як було i як стало - це просто небо та земля. Тут було все поламане, виглядало жахливо та депресивно. Тодi ми поспiлкувалися з батьками i почули їхнi побажання, якi втiлили в життя. Зараз малеча задоволена, а батьки кажуть, що вечорами на майданчик сходяться по 40-50 дiточок з прилеглих будинкiв", - розповiдає Артем Нiдєлько.
Ремонт на майданчику розпочали у травнi. За цей час виконано реконструкцiю обладнання. На прохання мешканцiв додали бiльше лавок та урн для смiття.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи на майданчику пiдрядники планують завершити протягом тижня.
"Щоб дiти та батьки не йшли до майданчика по багнюцi, ми додали тротуарнi дорiжки. Зараз двi вже є, залишилося улаштувати ще одну. Встановлюємо також правила користування та вiдпочинку на дитячому майданчику, адже є певнi норми, яких батьки та дiти мають дотримуватися, аби всi елементи були в гарному станi", - подiлився директор КП "Розвиток територiй мiста" Iгор Нiкiтiн.
З початку року вже вiдремонтовано 9 об'єктiв, роботи тривають ще на 10. У планах на цей рiк - оновлення бiльше нiж 70 дитячих та спортивних майданчикiв.

Прочитано 196 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: