ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 18 червня 2024 12:00

У Львовi ремонтують старовинну пiдпiрну стiнку зi сходами

У дворi на вул. I. Франка ремонтують пiдпiрну стiнку мiж будинками №46-52. Як розповiдають у департаментi житлового господарства та iнфраструктури ЛМР, цю стiнку побудовали ще у 1904-1905 рр. Аварiйний стан споруди пiдтвердила мiська комiсiя з питань ТЕБ та НС, вiдтак на її ремонт видiлили кошти з резервного фонду бюджету Львiвської МТГ. Ремонтнi роботи розпочали у квiтнi, а завершити їх планують до середини липня.

"Ремонт пiдпiрної стiнки на вул. Франка, 46-52, є технiчно складним, оскiльки його проводять у внутрiшньому подвiр'ї будинкiв. А це унеможливлює заїзд, а вiдтак застосування необхiдної технiки. Iснуючi сходи та пiдпiрна стiнка були збудованi в комплексi з житловими будинками ще в перiод 1904-1905 рр. Вiдтак найперше пiдрядна органiзацiя ТзОВ "Крона Мах" демонтувала старi аварiйнi сходи та пiдпiрну стiнку. А далi розпочалися поетапнi роботи зi спорудження вже нових сходiв та нової пiдпiрної стiнки. Роботи з облаштування стiнки вже виконанi у лiвiй частинi подвiр'я та частково - у правiй частинi. Повнiстю завершити ремонт плануємо до середини липня", - повiдомив Борис Березяк, начальник вiддiлу вiдновлення житлового фонду департаменту житлового господарства та iнфраструктури.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на ремонт пiдпiрної стiнки i сходiв у дворi на вул. Франка, 46-52, з резервного фонду бюджету Львiвської МТГ видiлено 2,7 млн. грн.

Прочитано 187 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: