ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 25 червня 2024 15:00

У лiкарнi в Тростянцi завершують бетонування стiн

У Тростянцi триває вiдновлення лiкарнi, яка в березнi 2022 р. зазнала руйнувань через обстрiли з танкiв та стрiлецької зброї росiйських загарбникiв. Медичнi послуги у Тростянецькiй мiськiй лiкарнi отримують понад 30 тис. жителiв громади. Вiдбудовують заклад для покращення якостi медичних послуг та забезпечення комфорту пацiєнтiв i персоналу.

Майже на 80% закiнчили замiну пошкодженої теплоiзоляцiї фасаду стацiонарного корпусу. Роботи тривають згiдно з графiком.
У будiвлi полiклiнiки змонтували бойлери та керамiчнi сантехнiчнi прилади. Змонтували двернi блоки в кабiнетах. Наразi встановлюють пожежну сигналiзацiю та гiдранти. Продовжують фарбувати стiни та стелi. Крiм того, влаштовують пiдпiрнi стiни - забетонували фундамент та влаштували армування. До кiнця тижня планують завершити бетонування стiн. Третiй поверх готують до передачi лiкарнi для подальшого облаштування кабiнетiв та встановлення медичного обладнання.
Как стало известно ProfiDOM.com.ua, пiсля завершення вiдновлювальних робiт лiкарня буде сучасним та енергоефективним медичним закладом.
Завершити вiдбудову лiкарнi в Тростянцi планують до кiнця року.

Прочитано 169 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: