ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 29 червня 2024 11:00

Держмолодьжитло займається гендерною обiзнанiстю

З метою пiдвищення обiзнаностi щодо гендерних питань i обговорення викликiв у застосуваннi гендерних пiдходiв у проєктнiй дiяльностi Держмолодьжитла 29 травня консультанти консалтингової компанiї IРС (Нiмеччина) провели тренiнг для керiвникiв структурних пiдроздiлiв головного офiсу Держмолодьжитла за програмою "Гендерна обiзнанiсть i виклики в рамках реалiзацiї Програми забезпечення житлом для ВПО".

За результатами тренiнгу були наданi рекомендацiї, на основi яких консультанти IРС пiдготували для фонду гендерний план дiй на 2024 р.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, 27 червня за участю керiвництва Держмолодьжитла вiдбулася установча нарада з консультантами IРС. Iшлося про виконання Держмолодьжитлом гендерного плану дiй за темами:
- гендерна оцiнка кадрової документацiї (перегляд чинних документiв i полiтик з питань гендерної рiвностi, оцiнка їх ефективностi);
- навчання персоналу на тему гендерної обiзнаностi;
- пiдтримка Держмолодьжитла в адаптацiї продуктiв i послуг установи для бiльш повного задоволення потреб клiєнтiв фонду - жiнок-внутрiшньо перемiщених осiб;
- аналiз даних кредитного портфелю Фонду в гендерному розрiзi й за цiльовими субсегментами (зокрема, ветерани-ВПО).

Прочитано 182 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: