ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 04 липня 2024 14:00

Львову вдалося збудувати важливi освiтнi об'єкти

Начальник управлiння освiти Львiвської мiської ради Андрiй Закалюк пiд час прямого ефiру про пiдсумки навчального року 2023-2024 розповiв про завершення будiвництва чи створення кiлькох важливих освiтнiх об'єктiв.

"У школi №7 нарештi запрацював великий спортивний зал для дiтей мiкрорайону "Знесiння". Ранiше учнi цiєї школи займались фiзкультурою в пристосованих для цього класах, а тепер учнi району мають якiснi, комфортнi умови для занять рiзними фiзичними активностями. Вiдкрито два iнклюзивно-ресурсних центри у СЗШ №86 (Сихiвський район) та у СЗШ №60 (Залiзничний район). Це дає можливiсть ще швидше надавати необхiднi рекомендацiї для навчання дiтей з особливими освiтнiми потребами. Також цього року завершили реконструкцiю з розширенням спортивного залу Класичної гiмназiї, яка тривала з 2019 р.", - розповiв Андрiй Закалюк.
В першому семестрi вiдкрили стадiон мiж двох шкiл - №2 i №36. Це найбiльший спортивний майданчик у Львовi, який зараз виконує свою функцiю для школярiв обох навчальних закладiв та мешканцiв району.
Спiльно iз спонсорами (KOLO Nordic) вдалося оновили Центр пiдтримки дiтей при лiцеї "Просвiта".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у лiцеї №6 вiдкрито Цифровий навчальний центр для дiтей.
"Маємо дуже серйознi зрушення у питаннi добудови найбiльшого iнфраструктурного об'єкту Львiвської громади в галузi освiти - школi у Брюховичах. Буквально нещодавно ми пiдписали договiр з пiдрядною органiзацiєю. Зараз вiдбуваються останнi погодження у Мiнiстерствi фiнансiв, оскiльки це масштабний проєкт. Об'єкт будуватиметься здебiльшого за кошти Європейського iнвестицiйного банку. Скоро у Брюховичах розпочнуться роботи iз добудови великої комунальної школи, яка дуже потрiбно у цьому населеному пунктi", - додав Андрiй Закалюк.

Прочитано 79 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: