ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 липня 2024 15:00

У Львовi зведуть багатофункцiйний комплекс

На вул. Персенкiвка, 2, у Львовi ТДВ "Львiвський завод будiвельних виробiв" та ТОВ "Смартпробуд" планують збудувати комплекс багатофункцiйних будiвель. Тут будуть офiси, об'єкти культурного призначення, побутового обслуговування населення та дитсадок короткотривалого перебування. Також у комплексi передбачено створення перехоплювального паркiнгу. Про це повiдомив головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев пiд час засiдання виконкому Львiвської мiської ради.

"Тут планується сформувати багатофункцiйний комплекс з офiсами i функцiями обслуговування населення та апартаментами. В майбутньому поруч планується будiвництво офiсних будiвель з iншого боку вулицi Персенкiвка. А також вiдновлення промисловостi на прилеглих дiлянках. Для обслуговування працiвникiв i для молодих сiмей в тому числi працiвникiв IТ-сфери, якi працюють в офiсах, передбачено такий змiшаний об'єкт. Тут сформовано громадськi простори, вулицi та площi. Передбачено заїзд для пожежної машини з належним проїздом територiями по всьому комплексу", - розповiв Антон Коломєйцев.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також в комплексi передбачено великий дворiвневий паркiнг на 750 паркомiсць, що значно бiльше, анiж потреба комплексу. Паркiнг проте виконуватиме перехоплюючу роль, тож люди, якi заїжджають з вул. Стрийської, зможуть залишити тутавтiвку i рухатися далi громадським транспортом.
"Ми отримали гарантiйний лист про те, що пiдприємцi планують забезпечити наявнiсть медичних, освiтнiх, культурних, спортивних та соцiально-побутових функцiй, якi забезпечать потреби даного комплексу та якими зможуть скористатись iншi мешканцi району та працiвники пiдприємств. Пiд час реалiзацiї набiр даних функцiй та потреби у їх площах планують детально узгодити з вiдповiдними пiдроздiлами мiської ради. Також в майбутньому будуть координувати перерозподiл цих площ в разi змiн функцiонального призначення", - зазначив Антон Коломєйцев.
Також забудовник планує долучитись до створення i реалiзацiї соцiально-економiчних проєктiв покращення iнфраструктури району i мiста. Пiдприємцi мають намiр сплатити пайовий внесок, який дiяв ранiше.

Прочитано 195 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: