ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 28 серпня 2024 10:00

У пунктi пропуску "Косино-Барабаш" встановили модульний будинок з Японiї

Мiжнародний пункт пропуску "Косино-Барабаш", розташований на кордонi з Угорщиною в Закарпатськiй областi, отримав новий модульний будинок вiд японської компанiї DaiwaTech. Через аварiйний стан адмiнiстративної будiвлi контрольно-пропускного пункту робота митницi була ускладнена, i об'єкт потребував термiнового ремонту та модернiзацiї. У цьому роцi планують розробку проєкту реконструкцiї всього КПП. Наданий японською стороною модульний будинок є тимчасовим, але надзвичайно важливим рiшенням для забезпечення безперебiйної роботи митникiв.

Модульна будiвля оснащена сонячними батареями, що дозволяє їй функцiонувати автономно протягом трьох днiв без прямого сонячного свiтла. Вона також обладнана Wi-Fi, освiтленням та системою кондицiонування. Серед ключових переваг цього японського будинку - здатнiсть працювати без електроенергiї, зменшення викидiв CO2 i вiдсутнiсть потреби в електрогенераторi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, щорiчно через мiжнародний пункт пропуску "Косино-Барабаш" проходить близько 100 тис. легкових автомобiлiв. Модернiзацiя КПП значно збiльшить його пропускну здатнiсть та покращить умови перетину кордону як для подорожуючих, так i для працiвникiв митницi.
Компанiя DaiwaTech спецiалiзується на розробцi та розмiщеннi тимчасових офiсiв i житлових примiщень на базi сонячних батарей. Їхнi технологiї вже успiшно використовувалися для допомоги бiженцям пiд час повенi в Iндонезiї та постраждалим вiд землетрусiв у Японiї.

Прочитано 47 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: