ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 01 вересня 2024 11:00

Пошкодженi житловi будинки в Тростянцi вiдновлять до кiнця року

У Тростянцi вiдбудовують житловi будинки за адресами: вулиця Благовiщенська, 53Ю та вулиця Нескучанська, 9. Внаслiдок влучання боєприпасiв та пожеж обидвi п'ятиповерхiвки зазнали значних руйнувань.

У будинку на вул. Благовiщенськiй, 53, продовжують заливати пiдлогу та опоряджувати стелi у квартирах. На 80% змонтували внутрiшньоквартирнi мережi комунiкацiй. Крiм того, продовжують утеплювати фасад будинку. На черзi - улаштування дренажної системи водовiдведення нижче рiвня землi навколо будинку.
У будинку на вулицi Нескучанськiй, 9, повнiстю посилили внутрiшнi та зовнiшнi несучi стiни. Завершують замiнювати металопластиковi вiкна та балконнi блоки повторно пошкодженi у 2024 р. Продовжують монтувати вхiднi дверi до квартир. Замiнюють комунiкацiї водопостачання та водовiдведення. Розпочали утеплення фасаду та цоколю будинку. Частково виконали роботи з освiтлення пiдвального примiщення для подальшого облаштування базового укриття. Далi за планом - влаштування стяжки пiдлоги.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, повний комплекс вiдбудови планують завершити до кiнця  року.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводимо за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 19 разів

Детальніше в цій категорії: « Держмолодьжитло допомогло з житлом ВПО

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: