ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 05 вересня 2024 12:00

В Закарпатськiй областi модернiзують пункту пропуску

Агентство вiдновлення активно працює над покращенням iнфраструктури на захiдному кордонi України. Одним з ключових об'єктiв є пункт пропуску "Ужгород-Вишнє Нємецьке", який є важливою ланкою для перетину кордону зi Словаччиною. Завдяки спiвпрацi з проєктом USAID "Економiчна пiдтримка України" вже розпочато пiдготовчi роботи до реконструкцiї наявного та будiвництва нового пасажирського термiналу.

Завершення детальної проєктної документацiї у спiвпрацi з Державною митною та прикордонною службами України заплановано на кiнець цього року, а початок будiвельних робiт - на весну 2025 р.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, в результатi реалiзацiї проєкту будуть створенi додатковi смуги руху для легкових автомобiлiв та автобусiв, облаштовано пiшохiднi коридори, санiтарнi примiщення, а також передбачено всi необхiднi умови для безперебiйної роботи пункту пропуску вiдповiдно до сучасних стандартiв.
"Проєкт модернiзацiї пункту пропуску "Ужгород-Вишнє Нємецьке" є важливим кроком до покращення iнфраструктури на захiдному кордонi України. Завдяки цьому проєкту значно пiдвищиться пропускна спроможнiсть, що сприятиме як зменшенню черг на кордонi, так i збiльшенню вантажообiгу. Будуть створенi комфортнi та безпечнi умови для пасажирiв i працiвникiв пункту пропуску, що вiдповiдають сучасним стандартам та нормам. Дякуємо партнерам за системну пiдтримку Агентства вiдновлення", - зазначив виконуючий обов'язки голови Агентства вiдновлення Роман Комендант.

Прочитано 72 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: