ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 06 вересня 2024 11:00

На Одещинi перевiрили модернiзацiю 9 контрольно-пропускних пунктiв

Агентство вiдновлення перевiрило стан 9 контрольно-пропускних пунктiв в Одеськiй областi.

Метою вiзиту була оцiнка якостi та процесу виконання ремонтних робiт i експлуатацiйного утримання на пунктах пропуску, що знаходяться на балансi Служби вiдновлення у регiонi: "Старокозаче - Тудора", "Табаки - Мирне", "Ренi - Джюрджюлешть", "Лiсне - Сеiць", "Серпневе 1 - Басараб'яска", "Малоярославець 1 - Чадир-Лунга", "Новi Трояни - Чадир-Лунга", "Виноградiвка - Вулкенєшть" та "Долинське - Чишмiкiой".
На цих об'єктах вже виконано значну частину робiт: вiдремонтовано адмiнiстративнi будiвлi, вiдновлено роботу очисних споруд, оновлено дорожнє покриття та розмiтку, встановлено новi дорожнi знаки, санiтарно-технiчнi модулi, а також здiйснено благоустрiй територiй та ремонт систем зовнiшнього освiтлення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, модернiзацiя пунктiв пропуску дозволила збiльшити їхню пропускну здатнiсть та створити кращi умови для працiвникiв i подорожуючих. Зокрема, на КПП "Ренi - Джюрджюлешть" запрацював спiльний контроль.
Агентство активно спiвпрацює з мiжнародними донорами. USAID фiнансує проєктування ремонтiв КПП "Табаки-Мирне" та "Старокозаче-Тудора", а Мiжнародна органiзацiя з мiграцiї (МОМ) - реконструкцiю КПП "Ренi - Джюрджюлешть".
За сприяння USAID покращено освiтлення на низцi КПП: "Долинське - Чишмiкiой", "Новi Трояни - Чадир-Лунга", "Виноградiвка - Вулкенєшть", "Лiсне - Сеiць", "Серпневе 1 - Басараб'яска" та "Малоярославець 1 - Чадир-Лунга".

Прочитано 30 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: