ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 03 жовтня 2024 11:00

У вiдновлюванiй лiкарнi в Тростянцi вже встановлюють медичне обладнання

Тростянецька лiкарня надає допомогу близько 35 тис. мешканцiв - iз Тростянця та сусiдньої громади. У 2022 р., коли Тростянець понад мiсяць був в окупацiї, росiяни обстрiляли лiкарню мiнами та з танкiв, через що три корпуси зазнали серйозних руйнувань.

Розпочали вiдновлення лiкарнi в жовтнi 2023 р., аби мешканцi Тростянецької та сусiднiх громад змогли отримувати медичну допомогу.
У стацiонарному корпусi Служба вiдновлення та розвитку iнфраструктури в Сумськiй областi уже завершує облицювання плиткою ганкiв. Далi очiкують позитивний експертний звiт iз коригування проєктної документацiї. Пiсля чого виконають додатковi роботи: замiнять вiтражi на рампi заїзду швидкої допомоги.
У будiвлi полiклiнiки встановлюють медичне обладнання, облаштовують кабiнети та мiсця загального користування. Завершують монтувати одну iз пiдпiрних стiн. Крiм того, утеплюють фасад будiвлi полiклiнiки, переходу та корпусу дитячого вiддiлення. Замiнюють пошкодженi вiкна. Уже влаштували фундаменти на обидва ганки та розпочали монтувати металеву конструкцiю.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiсля вiдновлення лiкарня буде сучасним та енергоефективним медичним закладом з комфортними умовами перебування пацiєнтiв та медичного персоналу.
Повний комплекс вiдбудови планують завершити до кiнця року. Вiдновлення Тростянецької мiської лiкарнi фiнансується Фондом лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї. Вiн є одним iз ключових джерел фiнансування вiдбудови в областi.

Прочитано 17 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: