ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 27 березня 2020 09:20

Стійкі до миття фарби для інтер'єрів

Створити свій власний життєвий простір таким, яким хоче його бачити кожен з нас можливо завдяки високотехнологічним матеріалам для фарбування помешкання. Адже цей спосіб оздоблення стін та стелі у приміщеннях, без сумніву, на сьогодні є найдоступнішим і найпростішим.

Сучасна лакофарбова промисловість пропонує велике різноманіття продукції для фарбування, що дає змогу споживачеві обрати матеріал, який би повною мірою відповідав його потребам, вимогам та бажанням. Серед найпоширеніших – водоемульсійні акрилові або латексні фарби. Вони є безпечними та мають чудові експлуатаційні характеристики.

Відтак для правильного вибору матеріалу для фарбування варто ознайомитися з технологічними особливостями фарб, їхніми властивостями.

Śnieżka Mattlatex

Технологічні особливості миючих фарб

Щоб поверхні стін та стелі надовго залишалися привабливими та чистими, а також впродовж тривалого часу тішили господарів яскравістю кольорів, варто зупинити вибір на миючих фарбах, які не лише бездоганно декорують стіни, але й надовго освіжають інтер’єр.

Миючі фарби мають чудові високотехнологічні властивості, чим вигідно вирізняються від інших видів водоемульсійних фарб, а їхній унікальний склад забезпечує ідеально рівну поверхню у вигляді стійкої до стирання плівки. Тому покриття з миючої фарби дає змогу періодично проводити вологе гігієнічне прибирання поверхонь стін та стелі.

Миюча фарба є справжньою знахідкою та незамінним матеріалом для родини, де є маленькі діти.

Śnieżka Mattlatex

Цікавим також є той факт, що миючу фарбу можна наносити не лише на оштукатурені поверхні, але й на шпалери, гіпсокартон.

Латексна миюча фарба для інтер’єру

Обираючи миючу фарбу, пропонуємо звернути увагу на латексну фарбу Śnieżka Mattlatex. Для отримання якісного та повноцінного фарбувального шару на цементних, цементно-вапняних, цегляних, гіпсокартонних чи дерев’яних поверхнях найкраще нанести два шари фарби. Отримане покриття стійке до багаторазового витирання та миття. Виріб має 2-й клас стійкості до мокрого стирання. Його можна без застережень використовувати у приміщеннях, де перебувають діти, адже пофарбовані Śnieżka Mattlatex стіни «дихають».

Śnieżka Mattlatex

Система Sniezka Colour System дає можливість кожному власнику помешкання створити свій неповторний дизайн інтер’єру завдяки можливості вибору кольору за каталогом Sniezka NCS Cascade, у палітрі якого – 518 барв.

Таким чином, використовуючи для ремонту помешкання латексну фарбу Śnieżka Mattlatex, стійкої до миття, кожен, хто планує ремонт, отримає не лише міцне та функціональне покриття, але й красивий інтер’єр на довгі роки.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1331 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: