ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 грудня 2020 09:30

І стіни завжди чисті

Бажання, щоб стіни завжди були чистими й доглянутими є у кожного власника помешкання. Для цього ми періодично проводимо ремонт інтер’єру – досить трудомісткий та марудний процес, після якого хочемо отримати не лише красу й естетику, але й довготривалу чистоту і порядок.

Тому перш ніж розпочати ремонтні роботи ми довго придивляємось, обираємо майстрів та вивчаємо ринок необхідних нам фарбувальних матеріалів, їхні технологічні характеристики, переваги та можливості, які б повною мірою задовольнили наші потреби й очікування.

Такі матеріали ми знайшли одразу – і це стійкі до миття та вологого прибирання водоемульсійні фарби, завдяки яким не доведеться часто перефарбовувати, знову і знову повертатися до нещодавно зробленого ремонту та витрачати зайві кошти й фізичні зусилля. Такі фарби особливо добре наносити у приміщеннях з високою інтенсивністю використання та ймовірністю частого забруднення (кухня, коридор, дитяча тощо). Плям на кухні чи небажаних розписів на стінах у дитячій можна легко позбутися витиранням вологою ганчіркою чи миттям мильною водою.

Пропонуємо скористатися для фарбування стійкою до миття матовою латексною фарбою для інтер’єру Śnieżka Mattlatex.

Ця фарба має 2-й клас стійкості до мокрого стирання. Фарбу можна наносити не лише на цементні, цементно-вапняні, цегляні, гіпсові та гіпсокартонні поверхні, але й шпалери.

Латексна фарба для інтер’єру Śnieżka Mattlatex.

Перед початком фарбування ми добре підготуємо стіни: де треба – познімаємо шпалери чи старі фарбові покриття. Ті покриття, що відшаровуються, видалимо шпателем, а ті, що добре тримаються, акуратно змиємо мильною водою. Щоб зміцнити поверхні стін, проводимо ґрунтування (бажано засобом глибокого проникнення) за допомогою валика та пензля, а згодом, після висихання, шпаклюємо різні дефекти поверхні: тріщини, виїмки, нерівності.

Після підготовки поверхні настала черга підготувати інструменти та фарбу. Для нанесення фарби також використовуємо валики й пензлі (можливе і пневматичне розпилення). Безпосередньо перед фарбуванням фарбу Śnieżka Mattlatex ретельно перемішуємо будівельним міксером для досягнення однакової консистенції та запобігання уникнення пухирців, що також впливає на кінцевий результат роботи.

Для фарбування приміщення готуємо достатню кількість фарби заздалегідь обраного кольору з розрахунку 1 кг/8–10 м². Наша фарба – білого кольору – є базою, яку за потреби можна тонувати на кольорувальному обладнанні чи вручну універсальним пігментним концентратом Colorex.

www.sniezka.ua

Розпочинаємо фарбування з важкодоступних місць. Для цього використовуємо пензель або міні-валик. Далі продовжуємо роботу від одного кута приміщення до протилежного і наносимо фарбу у напрямку вгору-вниз, а потім – вправо-вліво W-подібними рухами. Останні рухи виконуємо згори-вниз. Таким чином, ми отримаємо однорідну структуру покриття.

Наносити фарбу Śnieżka Mattlatex легко завдяки тому, що вона не розбризкується, не утворює патьоків, не залишає плям і має чудову покривну здатність і розхід – до 10 м²/кг

Головне, що покриття, створене Śnieżka Mattlatex, легко утримувати в чистоті. Повних експлуатаційних властивостей фарба набуває після 28 днів, тобто вона є стійкою до мокрого стирання.

www.sniezka.ua

Усього два шари фарби, які наносимо з інтервалом 2–4 години, і ви маєте красиве матове покриття, з яким стіни вашого помешкання будуть завжди чистими.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 12026 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: