ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 12 лютого 2021 09:20

Червоний колір в інтер'єрі до дня Валентина

Валентинки неодмінно асоціюються з червоним кольором – енергійною барвою кохання, що нагадує далекосхідні мотиви. Інтер'єри нагадуватимуть далекосхідну стилістику, якщо вміло використати для оформлення помешкання червоний колір. Доречно застосована червона барва наповнить інтер'єрний простір завзяттям і створить унікальну атмосферу.

Культура Сходу приголомшує різноманітністю орнаментів, поєднанням смаків і запахів, спокушаючи багатством кольорів. Дизайн, навіяний мотивами з казки «Тисяча і одна ніч», не тільки красивий, але водночас нагадує про тріумф кохання. З нагоди дня святого Валентина варто подумати про запровадження такого стилю у власному помешканні. Це можна легко зробити – достатньо пофарбувати стіни і підібрати відповідні аксесуари.

Енергія червоної барви

Східна стилістика віддає перевагу теплим барвам. Особливе місце займає червоний колір, який має різні відтінки. Для стін інтер'єрів помешкання пасуватиме класичний тон червоного, наприклад №124 Śnieżka Barwy Natury.

Матова латексна фарба для інтер'єрів  Śnieżka Barwy Natury

Червоний гарно виглядає у поєднанні із золотом, яке притаманне різним аксесуарам та матеріалам в інтер'єрі, наприклад орнаментам на тканинах. Для східного стилю характерне використання найрізноманітніших кольорів. Зокрема, червоний відмінно гармонує із шоколадними тонами, які можна оживити, використовуючи відтінок індиго. Також не слід перенасичувати інтер'єр червоним кольором. Добрим дизайнерським рішенням буде, якщо лагідним червоним відтінком пофарбувати лише одну стіну приміщення.

Яскравий інтер'єр

В інтер'єрах у східному стилі неперевершено виглядатимуть великі вікна, прикрашені довгими шторами, що перев'язані бахромою, у тонах, наприклад, індиго. Класичним рішенням для такого приміщення стане вибір керамічної або паркетної підлоги, прикрашеної пишним килимом з орнаментом у різних кольорах, який є обов'язковим декором в інтер'єрі східного стилю. До такого дизайну пасуватимуть розлогі меблі, виготовлені з екзотичної деревини, наприклад палісандра, червоного дерева або тіку.

www.sniezka.ua

Сидіння крісел і дивана варто оббити м'якими тканинами або розкласти на них атласні подушки. Для цього можна використати індійське сарі, батик або строкатий печворк. Також тішитимуть око і додаватимуть шику інтер'єру матеріали з принтами, вишиванками й ін. Посуд, вази, чаші, глечики, настінні прикраси або свічки – це основні аксесуари, що увиразнять інтер'єр. Стилістику приміщення обов'язково доповнить гра світла. Корисними у цій справі стануть лампи з кришталевими бурульками або ажурні ліхтарі з різнокольорового скла.

www.sniezka.ua

Наважившись на використання східного стилю в дизайні інтер'єру, можна сміло застосовувати сучасні елементи. А оформлене помешкання, в якому панує червоний колір – колір кохання, припаде до душі будь-якій закоханій парі. Крім того, такий простір повсякчас сприятиме піднесеному настрою та магічно впливатиме на закоханих, викликаючи ніжність, любов і запал, а особливо у день Валентина.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1005 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: