ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 06 червня 2024 11:00

Ремонт зруйнованих будинкiв у Запорiжжi не припиняється

В шести багатоквартирних будинках, зруйнованих внаслiдок росiйських обстрiлiв у Запорiжжi, продовжуються роботи з капiтального ремонту.

У будинку по вул. Незалежної України, 67, з першого по четвертий поверх завершили демонтажнi роботи у квартирах, цегляне мурування стiн та перегородок. Змонтували плити перекриття, сходовi маршi та майданчики. Продовжується цегляна кладка стiн п'ятого поверху та пiдготовка до влаштування покрiвлi першого та другого пiд'їздiв. Утеплюють фасади. Завершуєься влаштування конструкцiй балконiв та продовжується їх склiння, а також склiння вiкон у квартирах та на сходових клiтинах.
По вул. Незалежної України, 80/Якова Новицького, 3, завершили цегляне мурування стiн та монтаж плит перекриття першого, другого, третього та п'ятого поверхiв зруйнованої частини. Влаштували сходовi маршi, майданчики першого-четвертого поверхiв та монолiтний пояс п'ятого поверху, змонтували балконнi плити першого-п'ятого поверхiв. Продовжується влаштування сходових маршiв та майданчикiв. Утеплюють перекриття горища та ремонтують покрiвлю. Продовжується влаштування iнженерних мереж.
У будинку на вул. Миру, 14, виконали посилення несучих конструкцiй третього та четвертого пiд'їздiв, влаштували металопластиковi конструкцiї балконiв та встановили вiкна у квартирах та на сходових клiтинах другого-четвертого пiд'їздiв. Утеплюють фасад, влаштовують iнженернi мережi у квартирах та розпочинаємо склiння балконiв.
По вул. Кам'яногiрська, 6, в першому пiд'їздi посилили несучi конструкцiї та влаштували перегородки. Встановили вiкна у квартирах та на сходових клiтинах. Продовжуються оздоблювальнi та електромонтажнi роботи у квартирах. Вiдновлюють балкони, розпочали пiдготовчi роботи до ремонту покрiвлi, утеплюють фасад.
На вул. Запорiзькiй, 2-А, розiбрали технiчне пiдпiлля першого пiд'їзду, старий утеплювач горища другого пiд'їзду та виконали гiдроiзоляцiю стiн техпiдпiлля. Утеплюють фасад другого пiд'їзду, продовжують влаштування стiн i перегородок техпiдпiлля, армування та влаштування опалубки шахти лiфта в межах техпiдпiлля. Тимчасово винесли мережi водопостачання та розiбрали конструкцiї з першого по дев'ятий поверх.
У будинку по вул. Запорiзькiй, 2-Б, проводять посилення несучих конструкцiй стiн та перекриттiв четвертого пiд'їзду. Прокладають газобетоннi перегородки у квартирах та продовжують встановлення вiкон.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у всiх 6 будинках продовжуються органiзацiйно-пiдготовчi роботи - купують матерiали та проводять тимчасове пiдключення до мереж. Крiм того, розв'язують питання тимчасового вiдселення мешканцiв та вивезення меблiв iз квартир.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводимо за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 106 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: