ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 10 червня 2024 13:00

"Епiцентр" вiдновить свої ТЦ

З початку повномасштабного вторгнення "Епiцентр" втратив 10 об'єктiв. Генеральний директор ТОВ "Епiцентр К" Петро Михайлишин розповiв про плани вiдбудови.

Не дивлячись на втрати (всього втрачено понад 177500 кв. м), "Епiцентр" має намiр вiдновлювати свої ТЦ. Зокрема, розпочато вiдновлення у Чернiговi та Бучi. В Чернiговi будують новий торговий центр площею 33 тис. кв. м, який буде безпечним та iнклюзивним. У Бучi планують ТРЦ Gallery Bucha площею 97 тис. кв. м з пiдземним паркiнгом i сiмейним парком розваг Epiland.
Крiм того компанiя також будує ТРЦ Gallery Green у Чабанах на мiсцi колишнього гiпермаркету "Нова Лiнiя" площею 96 тис. кв. м, повiдомляє Property Times.
"Що стосується Чабанiв, то цей проєкт не є результатом руйнування внаслiдок бойових дiй. Ранiше на цьому мiсцi працював гiпермаркет мережi "Нова лiнiя". Рiшення побудувати тут ТРЦ Gallery Green було прийнято пiсля детального аналiзу локацiї та потреб споживачiв, що проживають в зонi охоплення об'єкта. В результатi був затверджений проєкт загальною площею 96 тис. кв. м, з яких 51,5 тис. кв. м займатимуть торговi формати "Епiцентру", а 9 тис. кв. м - орендна галерея, яка включатиме сiмейний парк розваг Epiland (3 тис. кв. м) та мультибрендовий магазин спортивних товарiв Intersport (1,4 тис. кв. м).", - сказав Петро Михайлишин.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, головними якiрними орендарями майбутнiх ТРЦ буде сам "Епiцентр", концепцiя якого включає продуктовий супермаркет Food Market, "Аптека 100+", вiддiл побутової технiки "ЦЕ ТЕ", супермаркет дитячих товарiв E.Pic, "Галерея Деко", а також такi популярнi сервiси, як банк, хiмчистка, пошта, якi щоденно генерують значний трафiк покупцiв. Додаткову аудиторiю в торгово-розважальнi центри компанiї також зможуть залучити сiмейнi парки розваг Epiland.
Додатковою перевагою об'єктiв стануть великi зони фуд-кортiв та ресторанiв. Що стосується iнших орендарiв, то процес формування tenant-mix майбутнiх ТРЦ продовжується. На сьогоднi заповнюванiсть по пiдписаним попереднiм договорам та протоколам про намiри в ТРЦ Gallery Green складає близько 72% площi галереї, а в ТРЦ Gallery Bucha - 47%.
Крiм того, триває спорудження великого логiстичного комплексу в Хмельницькому.

Прочитано 112 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: