ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 28 червня 2024 13:00

Пiд Чернiговом вiдновлюють постраждалий вiд ворожих атак дитячий садок

Село Гончарiвське Чернiгiвського району вiд початку повномасштабного вторгнення зазнало активних ворожим атак, зокрема, масових ракетних обстрiлiв. Постраждала й будiвля дитячого садочка "Лiсова казка". Ударними хвилями в закладi були вибитi вiкна, пошкодженi стiни, стеля, дах та комунiкацiї. У 2022 р. громада вже замiнила в дитсадку вiкна та дах, аби вберегти будiвлю вiд дощу та снiгу.

У 2023 р. "Лiсова казка" увiйшла до списку закладiв, що вiдновлюються за кошт Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї. Вiдбудова дитсадка важлива, адже це єдиний заклад дошкiльної освiти на село з кiлькiстю населення майже 4 тис.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, зараз завершують утеплювати та тинькувати фасад. Продовжують проводити електрику та встановлювати вентиляцiйнi системи. Обшили бiльшiсть стiн на другому поверсi гiпсокартоном та розпочали обшивати стiни на першому поверсi.
За проєктом вiдновлення дитячого садочку капiтально вiдремонтують будiвлю з термомодернiзацiєю та блискозахистом. Влаштують системи водопостачання, каналiзацiї, опалення та вентиляцiї. Обов'язково побудують укриття вiд ракетних атак. Також планують благоустрiй територiї - старi радянськi дитячi майданчики замiнять на новi та сучаснi. Дитячий садочок розрахований на 100 дiтей та 20 дорослих працiвникiв.
Планують завершити всi роботи до кiнця року.

Прочитано 77 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: