ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 29 червня 2024 14:00

В Тростянцi вiдновлюють двi п'ятиповерхiвки

У Тростянцi продовжується вiдновлення двох багатоповерхiвок за адресами: вул. Благовiщенська, 53Ю та вул. Нескучанська, 9. Житловi будинки були зруйнованi пiд час окупацiї мiста в березнi 2022 р.

У будинку на вул. Благовiщенськiй, 53, в пiдвальному примiщеннi влаштували цеглянi перегородки та пiдготували поверхнi стiн та стелi до фiнiшного опорядження для облаштування укриття. Продовжуєтья встановлення захисного шару та iзоляцiї пiдземної частини будинку з монтажем теплоiзоляцiйних плит та дренажних труб. Розпочали утеплювати фасади будинку.
У п'ятиповерхiвцi на вул. Нескучанськiй, 9, завершили опоряджувальнi роботи у квартирах, якi були зруйнованi. Крiм того, продовжують монтувати мережi електропостачання на сходових клiтинах та прокладати кабель до внутрiшньоквартирних щитiв та лiчильникiв. Розпочали додатковi роботи з пiдсилення несучих стiн будiвлi. На черзi - замiна металопластикових конструкцiй, пошкоджених внаслiдок ракетно-шахедних ударiв у березнi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiсля завершення робiт близько 90 сiмей зможуть повернутися до вiдремонтованих осель.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводимо за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 260 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: