ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 04 липня 2024 11:00

На пунктах пропуску через державний кордон покращують освiтлення

За сприяння проєкту USAID "Економiчна пiдтримка України" замiнюють системи освiтлення на ключових пунктах пропуску для покращення освiтлення вночi. Вже замiнили 875 свiтлодiодних ламп на мiжнародних автомобiльних пунктах пропуску в Закарпатськiй областi на кордонi України з Угорщиною, Словаччиною та Румунiєю.

Впродовж квiтня та травня встановили 381 свiтлодiодну лампу на 8 пунктах пропуску: Дзвiнкове - Лонья, Косино - Барабаш, Вилок - Тiсабеч, Малий Березний - Убля, Солотвино - Сiгету Мармацiєй, Чоп (Тиса) - Загонь, Лужанка - Берегшурань та Ужгород - Вишнє Нємецьке. Покращення систем освiтлення на пунктах пропуску України є важливим кроком для пiдвищення операцiйної ефективностi, безпеки та захисту.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цi пункти пропуску є одними iз прiоритетних на захiдних кордонах України, якi модернiзують для змiцнення експортної логiстичної iнфраструктури України.
Покращення систем освiтлення є необхiдним для безперебiйного виконання митних та прикордонних формальностей i забезпечення безпечного та ефективного руху вантажiв i подорожуючих громадян. Довгостроковi переваги цiєї iнiцiативи включають зниження витрат на обслуговування пунктiв пропуску, зменшення споживання електроенергiї та бiльш мiцну i стiйку прикордонну iнфраструктуру.

Прочитано 168 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: