ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 04 липня 2024 12:00

Досвiдом "єОселi" подiляться з американською iнвест-компанiєю

"Укрфiнжитло" та Chicago Atlantic Trident пiдписали меморандум про спiвпрацю. Зустрiч вiдбулася за участi голови правлiння "Укрфiнжитла" Євгена Мецгера та партнера i президента Chicago Atlantic Trident Константiноса Накiса.

Також у зустрiчi взяли участь партнер Chicago Atlantic Trident Дмитро Ламперт та керуючий партнер в Українi Chicago Atlantic Trident Сергiй Цiвкач.
Сторони обговорили подальшу спiвпрацю, зокрема пiдтримку та консультування щодо заходiв iз вiдбудови України та розвитку будiвельної галузi, з особливим акцентом на розвиток доступної житлової нерухомостi по всiй країнi.
"Нам важливо обмiнюватися своїм досвiдом з iнвесторами такого рiвня, оскiльки швидкий розвиток ринку нерухомостi є критично необхiдним для нашої країни. Завдяки пiдтримцi Chicago Atlantic ми зможемо вдосконалити нашi iснуючi проєкти i напрацювати концепцiю нових. Водночас ми подiлимось власним досвiдом у сферi сучасного iпотечного кредитування на прикладi цифрової iпотеки "єОселi"", - зазначив Євген Мецгер.
"Ми радi надати практичнi поради "Укрфiнжитлу" щодо сучасних механiзмiв залучення iнвестицiй у сектор доступного житла. Ми прагнемо пiдтримати населення України та якомога бiльше українських компанiй та проєктiв реконструкцiї як у короткостроковiй, так i в довгостроковiй перспективi", - зазначив Константiнос Накiс.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також пiд час зустрiчi сторони обговорили можливiсть надання пiдтримки в аналiзi та вдосконаленнi доступних iпотечних продуктiв, iнструментiв та механiзмiв фiнансування проєктiв доступного житла, а також залучення додаткової пiдтримки iнвесторiв.

Прочитано 80 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: