ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 08 липня 2024 14:00

У львiвськiй Ратушi почала просiдати пiдлога

Пiдлога першого поверху холу Ратушi почала просiдати. На стiнi в укриттi почали з'являтися трiщини. Про аварiйнiсть пiдлоги є вiдповiдний експертний висновок i рiшення комiсiї з техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацiй. Аварiйно-вiдновлювальнi роботи з ремонту пiдлогового покриття планують розпочати цього тижня.

"Минулого року ми помiтили, що у примiщеннi укриття, що пiд холом Ратушi, утворилась трiщина. Тож запросили фахiвцiв, якi провели вiдповiднi обстеження та виявили, що пiдлога холу недостатньо укрiплена. Про це є вiдповiдний експертний висновок. Щоб запобiгти проваленню пiдлоги, конструкцiї перекриття потрiбно додатково укрiпити. Зокрема, пiд час ремонту заплановано демонтувати старе покриття в холi першого поверху Ратушi площею приблизно 120 кв. м, провести укрiплення плити i постелити вже нове покриття пiдлоги з урахуванням усiх норм доступностi", - пояснили у Львiвськiй мерiї.
Ремонт пiдлоги холу Ратушi планують розпочати орiєнтовно з середини липня. На час робiт головний вхiд у мерiю буде закритий. Увiйти в Ратушу вiдвiдувачам можна буде через боковий вхiд, де працює ЦНАП.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, триватимуть усi роботи приблизно два мiсяцi. На це з резервного фонду бюджету Львiвської громади видiлили 995,7 тис. грн. Разом з тим вiдреставрують i вхiдну браму - над її вiдновленням вже працюють у Львiвському вищому професiйному художньому училищi. Укриття в будiвлi Ратушi функцiонуватиме як i ранiше, лише певна його частина, над якою власне i будуть укрiплювати пiдлогу, буде тимчасово недоступною. Зайти в укриття можна буде як внутрiшньо з мiської ради, так i ззовнi, зокрема через Музей мiста.

Прочитано 127 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: