ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 12 липня 2024 12:00

У Запорiжжi звели основнi будiвельнi конструкцiї зруйнованої частини житлового будинку

П'ятиповерховий будинок на вулицi Незалежної України, 80/ Якова Новицького, 3, у Запорiжжi зазнав серйозних руйнувань через обстрiл росiйських вiйськ у нiч на 10 жовтня 2022 р. Ракета забрала життя вiсьмох людей, а ще восьмеро отримали поранення. Один iз пiд'їздiв був повнiстю зруйнований, ще три зазнали значних пошкоджень.

Проєкт вiдновлення будинку передбачає комплексну вiдбудову - з виконанням внутрiшнього оздоблення у квартирах, вiдновлення основних зовнiшнiх та внутрiшнiх iнженерних комунiкацiй. Також планують утеплити фасад та провести благоустрiй територiй.
Наразi завершили зведення основних будiвельних конструкцiй зруйнованої частини та демонтували баштовий кран, який використовували для вiдбудови. Завершили цегляну кладку стiн i перегородок та змонтували плити перекриття з першого по п'ятий поверх. Влаштували сходовi маршi, майданчики та балконнi плити. Продовжуються роботи з опорядження стiн, стель та пiдлог.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, в iншiй частинi будинку замiнюють зовнiшнi та внутрiшнi iнженернi мережi, продовжують склiння вiконних та балконних конструкцiй. Вiдновлюють покрiвлю будинку та утеплюють його.

Прочитано 112 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: