ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 02 серпня 2024 12:00

Вiдновлення дитячого садка "Лiсова казка" на Чернiгiвщинi дiйшло до другого поверху

У Гончарiвському на Чернiгiвщинi вiдновлюють садок "Лiсова казка". Це єдиний дитячий заклад у селi з населенням 4 тис. людей. На початку вiйни Гончарiвське зазнало масованих ракетних обстрiлiв. У березнi 2022 р. вiд ударних хвиль ворожої атаки у будiвлi вилетiли вiкна, пошкоджено стiни, стеля, дах та комунiкацiї. Громада власними силами замiнила вiкна та дах, аби вберегти будiвлю вiд дощу та снiгу.

У 2023 р. дитячий садок увiйшов до списку закладiв, що вiдновлюються за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї. Проєктом вiдбудови передбачається капiтальний ремонт будiвлi з облаштуванням укриття.
Наразi завершили обшивку стiн гiпсокартоном на другому поверсi. Проводять демонтаж старого покриття стiн, монтують каркаси для обшивки стiн. На обох поверхах проведено новi електролiнiї. Завершують утеплення фасаду. Розпочали грунтовку пiд фарбування стiн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, загалом проєктом передбачено:
- утеплення стiн фасадiв, фундаменту i цоколю;
- капiтальний ремонт оздоблення примiщень (стiни, стеля та пiдлога);
- замiна всiх мiжкiмнатних дверей;
- влаштування протирадiацiйного укриття в примiщеннях пiдвалу;
- комплексний благоустрiй територiї дитсадка з влаштуванням нових iгрових майданчикiв по групах та огорожi по периметру;
- замiна внутрiшнiх мереж водопостачання каналiзацiї та зовнiшнiх мереж до першого колодязя для системи гарячого водопостачання - застосування електричних бойлерiв;
- замiна внутрiшнiх мереж опалення;
- замiна системи вентиляцiї харчоблоку та влаштування вентиляцiї укриття.
Завершити всi роботи планують до кiнця року.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: