ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 24 серпня 2024 11:00

Гостомель демонтує пошкоджене росiянами житло

У Гостомелi (Київська область) планують провести демонтаж на вивезення залишкiв пошкодженого росiянами житла. Вiдходи вiд руйнувань орiєнтовними обсягом 3 тис. 333 куб. м мають вивезти до початку листопада, на роботи видiлено 1, 79 млн. грн. Про це йдеться в оголошеннi у електроннiй системi публiчних закупiвель Prozorro.

Згiдно з оголошенням, на аукцiонi 26 серпня Гостомельська селищна вiйськова адмiнiстрацiя Бучанського району Київської областi має намiр визначити виконавця робiт з лiквiдацiї вiдходiв вiд руйнувань, демонтажу об'єктiв житлового фонду, пошкоджених (знищених) внаслiдок бойових дiй на територiї Гостомельської територiальної громади, повiдомляє Property Times.
Як зазначено у тендернiй документацiї, послуга включає у себе збирання смiття та навантаження, мiсцезнаходження якого замовник вказує у заявцi на виконання послуги.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у разi потреби замовник має право коригувати дислокацiю вiдходiв вiд руйнувань, на територiї громади, без змiни вартостi та загального обсягу послуг.
Очiкувана вартiсть закупiвлi - 1 млн. 799 тис. 820 грн., строк виконання - до 1 листопада.

Прочитано 14 разів

Детальніше в цій категорії: « Меморiал 9/11 допоможе з меморiалом у Бучi

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: