ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 25 серпня 2024 12:00

Мер Днiпра зустрiвся з мешканцями постраждалого вiд обстрiлу рф будинку

Мешканцi постраждалого вiд обстрiлу рф будинку на площi Вокзальнiй обговорили з мером Днiпра Борисом Фiлатовим плани вiдбудови багатоповерхiвки.

Зустрiч вiдбулася пiд час вiдкриття iнсталяцiї "(НЕ)Розчавлений" у музеї "Машини часу". Центральним експонатом там є понiвечений автомобiль "Таврiя", що належить одному з мешканцiв будинку на площi Вокзальнiй, 1. Тож iнших пожильцiв також запросили першими побачити його символiчне перевтiлення.
"Хотiлося б, користуючись нагодою, звернутися до всiх мешканцiв цього будинку, щоб вони не соромилися звертатися i до райадмiнiстрацiї, i до нашого департаменту ЖКГ. I щоб люди, з якими сьогоднi зустрiчалися, також розповiли про нашi подальшi плани", - зазначив мер Днiпра Борис Фiлатов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, iз початку вересня у будинку почнуть капiтальний ремонт даху. Також спецiальна комiсiя обстежить стан сантехнiчних комунiкацiй. Загальний проєкт реконструкцiї почнуть розробляти пiсля демонтажу аварiйної частини будiвлi.
"Я не очiкувала i не знала, що буде мер. Не знала, що буде така можливiсть - поспiлкуватися. Я його замучила сьогоднi - багато було питань. Та що робити. Я задоволена. Будемо чекати, що все вiдновиться", - пiдсумувала мешканка будинку Тетяна Реукова.

Прочитано 21 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: