ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 30 серпня 2024 12:00

Переселенцiв забезпечать житлом до 2027 р.

В Українi представили Стратегiю державної полiтики щодо забезпечення житлових прав внутрiшньо перемiщених осiб на перiод до 2027 р. Про це повiдомляє прес-служба Мiнiстерства з питань реiнтеграцiї тимчасово окупованих територiй.

Як зауважили в Мiнреiнтеграцiї, презентацiя вiдбулася на нарадi з питань житла ВПО пiд головуванням вiце-прем'єр-мiнiстра Iрини Верещук.
Стратегiя була розроблена для посилення спроможностей держави у вирiшеннi житлових питань внутрiшньо перемiщених осiб, повiдомляє Property Times.
Так, учасники робочої групи презентували стратегiчнi цiлi документу, кожна з яких має визначенi завдання, шляхи їх вирiшення та вiдповiдальних за виконання.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, серед них, зокрема, - створення єдиної iнформацiйно-аналiтичної системи для кращого управлiння житловими потребами ВПО, пiдвищення ефективностi функцiонування мiсць тимчасового проживання, посилення координацiї дiй органiв влади при вирiшеннi усiх житлових питань ВПО.
Крiм того, представили концепцiю соцiальної оренди житла, компенсацiй, а також шляхи розширення кредитно-iнвестицiйних програм для полегшення доступу внутрiшньо перемiщених осiб до житла.
"Я вже бачу реальнi практичнi кроки. Дякую за працю, вкладену в розробку стратегiї. Попереду маємо ще багато роботи. Але у нас вже є база, на яку можна спиратися", - резюмувала за пiдсумками презентацiї Верещук.

Прочитано 32 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: